Ziua sprinterilor. Etapa a 16-a din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Ziua sprinterilor. Etapa a 16-a din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Din etapa a cincea, sprinterii nu au mai avut șansa unei zile în care să se meargă pe un relief favorabil, pe plat în turul Spaniei, transmis live pe Eurosport 1, informează tv.eurosport.ro. Succesiunea de etape muntoase a făcut ca rutierii rapizi să intre într-un con de umbră. Astăzi este însă o șansă pe care au așteptat-o aproape două săptămâni.

Etapa de astăzi nu este una lungă, are numai 156,4 kilometri. Drumul parcurs între Alcaniz și Peniscola îi va îndepărta pe cicliști de Pirinei și îi va orienta către coasta Mării Mediterane. Marea majoritate a zilei se va merge astfel pe plat, excepție făcând cățărarea de categoria 3, Alto Castillo de Morella (3,4 kilometri cu pantă medie de 5,2%). De acolo se va coborî mai bine de 40 de kiometri, pentru ca ultimii 15 kilometri să fie perfect plați.

Fără nicio urmă de îndoială, etapa va fi câștigată de cel mai în formă și mai explosiv sprinter. Oamenii de general vor sta deoparte și își vor păstra energia pentru ultimele zile ale Turului. Astfel, printre favoriți îi amintim pe Gianni Meersman, care a mai câlștigat două etape, Jempy Drucker și Magnus Cort.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A 16-a etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 16:00 și este precedată de “Vuelta Extra”, de la 15:45.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).