Ziua 11 la Australian Open

Joi dimineata, Eurosport 1 transmite in direct semifinalele feminine si prima semifinala a baietilor. Primul turneu de Mare Slem al anului propune doua semifinale total opuse din punctul de vedere al jucatoarelor implicate. Mai intai, de la ora 4.30, Agnieszka Radwanska va incerca sa stea in fata dorintei Serenei Williams de a-si apara trofeul cucerit anul trecut. Daca jucatoarea din Statele Unite are nu mai putin de 6 titluri la Melbourne, Radwanska se afla doar pentru a doua oara in fata unei finale, dupa oportunitatea din 2014, ratata in meciul cu Donimika Cibulkova. Imediat dupa acest meci, tot pe Rod Laver Arena o sa fim partasi la o semifinala inedita. Angelique Kerber a provocat marea surpriza din sferturi si a elimnat-o pe Victoria Azarenka, asta dupa ce jucatoarea din Belarus conducea cu 6-0 in ceea ce priveste meciurile directe. Favorita 7 la AO, Kerber o va avea ca adversara pe Johanna Konta, britanica de 24 de ani fiind in premiera intr-o semifinala de Grand Slam.

La 10.15, pe Eurosport 1 incepe Game, set & Mats iar la 10.30 e programata prima semifinala a baietilor. Novak Djokovic vs Roger Federer este meciul care pune fata in fata castigatorii a 9 trofee la Melbourne, 5 ale sarbului si 4 ale elvetianului. Foarte interesant, va fi a 45-a partida intre Nole si Roger, scorul pana acum fiind egal, 22-22.

Eurosport 1 transmite in direct si in exclusivitate meciurile de la Australian Open. Toate terenurile de la Melbourne se vad Live online pe Player