BREAKING NEWS
Search

Zinedine Zidane premiază starurile adidas din seria „Firsts” în timpul finalelor UEFA EURO 2016

UEFA EURO 2016TM ajunge în etapele finale şi adidas a lansat sâmbătă cel mai recent film „First Never Follows”, în care mijlocașul legendar, Zinedine Zidane, este desemnat să decerneze premiile „First”, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

De-a lungul turneului, adidas i-a premiat pe jucătorii care au depăşit noi limite pe teren, de la lovitura liberă a lui Gareth Bale, la apărarea cu vârful piciorului a lui Manuel Neuer împotriva Ucrainei. Pe măsură ce atenţia asupra starurilor adidas crește, Zidane va fi cel care va acorda aceste premii.

Zidane este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din toate timpurile și stie exact de ce este nevoie pentru a câștiga, devenind de curând, una dintre cele șapte persoane din istorie care a câștigat UEFA Champions League atât ca jucător cât şi ca antrenor. Acum, el va urmări etapele finale ale turneului din această vară și va lua decizia finală cu privire la întâmplările de pe teren care merită statutul unei premiere „First”. Pentru fiecare moment, jucătorul în cauză va fi premiat cu insigne pe canalele de social media adidas.

Filmul „First Never Follows”, povestit de un tânăr susţinător al fotbalului, relatează unele dintre momentele cele mai reprezentative ale lui Zidane pe teren, inclusiv câștigarea Campionatului Mondial FIFA și a Campionatelor Europene pentru țara sa, precum și înscrierea unuia dintre cele mai mari goluri în finala UEFA Champions League pentru Real Madrid.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).