Wozniacki: Simona, ştiu că vei mai avea multe ocazii să câştigi

Caroline Wozniacki a declarat după ce a câştigat turneul de Grand Slam de la Melbourne că Simona Halep va avea multe ocazii de a se impune la Australian Open.

“Am mari emoţii, îmi tremură vocea…Au fost două săptămâni incredibile. Am visat la momentul ăsta ani de zile şi acum totul a devenit realitate. Ştiu că e grea pentru eu, iartă-mă, te rog, Simona, ştiu că vei mai avea multe ocazii să câştigi”, a declarat Wozniacki la festivitatea de pe teren.

Trofeul a fost decernat de fosta campioană Billie Jean King.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Wozniacki a obţinut primul ei titlu de grand slam din carieră, după două finale pierdute şi premiul cel mare al competiţiei, de 2,6 milioane de euro. Simona va primi jumătate din această sumă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *