Vrei să fii un bărbat trendy și cool? Iată ce poți face în acest sens!

Indiferent dacă te pasionează moda sau nu, aspectul este foarte important pentru a dobândi încredere în tine. Așadar, chiar dacă ești la curent cu ultimele tendințe, chiar dacă nu te documentezi în acest sens, este esențial să-ți găsești stilul propriu, pentru a te putea simți comod, dar fashion în același timp. Însă, poate fi dificil să descoperi elementele cu care poți jongla pentru a crea outfituri inedite – așa că trebuie să ai la îndemână câteva sfaturi și secrete, pe care să le poți pune în aplicare în orice moment, cu scopul de a alcătui ținute deosebite și originale.

În acest articol, vei afla ce trebuie să faci dacă îți dorești să fii un bărbat cool și trendy!

      1. Piesele vestimentare principale

 

Piesele vestimentare se pot împărți în mai multe categorii, în funcție de rolul pe care îl au în cadrul unui outfit. În primul rând, este obligatoriu să selectezi câteva articole principale, care să te ghideze în permanență. De exemplu, poate că preferi blugii, sau poate că ești genul de bărbat care se simte confortabil în cămăși – găsește hainele în care te simți confortabil și care crezi că te reprezintă, și integrează-le în garderoba ta. Apoi, tot ce-ți rămâne de făcut este să fii inventiv și creativ, pentru a putea pune la punct look-uri speciale și inedite. De asemenea, poți pune în practică o serie de sfaturi utile, care să te ajute să devii un bărbat stilat, din toate punctele de vedere.

 

      2. Accesoriile

 

Accesoriile sunt detalii semnificative, care pot schimba cu totul impactul pe care îl are o ținută. De aceea, nu trebuie să le ignori, deoarece ele pot face, cu adevărat, diferența. Fie că preferi șepci, pălării sau eșarfe, fie că îți plac gențile, borsetele sau alte tipuri de articole, încearcă să le asortezi cu hainele tale și să găsești modalități aparte de a le îmbina și combina. Cu siguranță, vei reuși să descoperi cele mai bune articole, dacă te bazezi pe gusturile și pe intuiția ta. În cazul în care nu știi ce să selectezi, te poți inspira din fotografii cu modele, vedere sau prezentări de modă.

      3. Încearcă branduri noi

 

Brandurile renumite creează, în permanență, noi modele și design-uri, care să fie în pas cu moda actuală. Așadar, orientează-te către piese de firmă, fiindcă poți găsi articole calitative și deosebite, care să iasă în evidență. Intră pe site-uri precum vGeneration.ro și testează firme precum New Era România sau alte branduri similare. Vei găsi îmbrăcăminte și accesorii cool, cu ajutorul cărora să poți alcătui ținute trendy și stilate!

 

În concluzie, nu este complicat să fii un bărbat stilat, dacă ții cont de câțiva factori. Având la îndemână elementele necesare, totul va deveni mult mai simplu, iar combinațiile vestimentare vor fi mai ușor de realizat. Alege cu grijă toate aceste piese esențiale și nu te teme să experimentezi noi zone stilistice și estetice, care să te pună în valoare!

 

Sursa foto: Pixabay.cClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).