Virginia Ruzici: A fost greu să-i găsesc contracte Simonei Halep în primii trei ani de colaborare

Managerul lui Halep, fosta campioană de la Roland Garros, Virginia Ruzici, a vorbit pentru site-ul www.rolandgarros.com despre relația Simonei cu sponsorii.

“Sunt un agent independent. Asta înseamnă că astăzi sunt singura persoană care se ocupă, ca agent, de Simona Halep. S-au făcut 8 ani de când eu colaborez cu ea. Faptul că şi eu am fost o jucătoare de tenis a ajutat, probabil, relaţia noastră. Rolul meu este acela de a coordona mai multe lucruri, de a coordona toate apariţiile ei pentru sponsori, toate obligaţiile ei pentru WTA, uneori şi pentru presă, de asemenea. La debutul carierei ei, chiar dacă ea ea a câştigat Roland Garros la juniori, la vârsta de 16 ani şi jumătate, în primii trei ani vă pot mărturisi că nu a fost uşor să obţină contracte. Aşa că, iată, întotdeauna e mai bine atunci când jucătoarea sau jucătorul câştigă meciuri. E important să negociez bine, să găsesc sponsorii cu care jucătoarei, sau jucătorului, îi place să colaboreze. Uneori, trebuie să faci alegeri. Eu sunt cea care sfătuieşte, însă întotdeauna Simona e cea care decide, cea care are ultimul cuvânt”, a declarat Virginia Ruzici.

Simona Halep n-a putut continua luni meciul cu Samantha Stosur, întrerupt o zi mai devreme din cauza ploii, în optimile de finală, la Roland Garros. Tot condițiile meteo au împiedicat reluarea disputei oprită la 5-3 în favoarea româncei. Partida ei se va disputa marți, de la ora 12:00.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).