Viorel Ferfelea va fi reprezentat de Alexandrion Sport Management

Experimentatul jucator ofensiv care a evoluat pentru grupari precum Sportul Studentesc, Universitatea Craiova sau ASA Targu Mures, a semnat un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din Romania.

Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupa de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu.

În prezent, jucatorul este cotat la 150.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de liga I, dar și cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Dragos Balauru (Voluntari) au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piata de impresariat sportiv in sensul ca jucatorii reprezentati beneficiaza de facilitati, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurari de sanatate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariază și jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).