(VIDEO) Urmareste Zilele Alexandrion, sărbatorite la Madrid cu fotbal, prietenie și po(vești) de acasă!

Cei doi mari fotbaliști români, Gabi Balint și Gică Craioveanu, precum și handbalista Irina Pop au fost prezenți la Zilele Alexandrion sărbătorite la Madrid, informează Revista Sport Magazin.

Totodată, la Escuela de Futbol Arganada, un meci de fotbal demonstrativ a fost dedicat comunității românilor din Madrid de compania Alexandrion Group.

Astfel de evenimente au mai avut loc și în alte orașe ale Europei, acolo unde există comunități importante de români. Valencia, Roma sau Londra au fost marile orașe alese ca gazdă în anii trecuți.

De altfel, cu ocazia acestui eveniment, câțiva români din Spania cu prezențe deosebite în sport alături de handbalista Irina Pop au fost premiați.

De asemenea, duminică, la Restaurant Acasa Alcala, Avenida de Daganzo 21, 28806 Alcala de Henares, Madrid, a avut loc analiza meciului și sărbătoarea comunității românești.

A fost recreat platoul unei emisiuni de comentariu fotbalistic, iar Gabi Balint, unul dintre eroii de la Sevilla, a disecat amical meciul în compania lui Radu Naum și a componenților celor doua echipe.

La eveniment a participat și Gică Craioveanu, iar cei prezenți au fost extrem de încântați de apariția celor doi foști mari fotbaliști romani, dar și a prezentatorului tv.

Sărbatoarea a fost însoțită de produsele Grupului Alexandrion pentru a împărtăși valori comune.

De-a lungul timpului, Fundaţia Alexandrion si Alexandrion Group s-au angajat în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au ajuns în 2019 la cea de-a patra ediție. Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc.

Ani la rând, Fundația Alexandrion și Alexandrion Group au sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei editii ale Jocurilor Olimpice: cea de la Atena, Londra și Beijing. Fundația și grupul de companii susțin de asemenea și alte sporturi precum: fotbal, handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo sau tenis de câmp.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).