VIDEO: Stejarii – o editie de bere cu un ambalaj dedicat nationalei de rugby

Berea Stejar, sponsor oficial al echipei nationale de rugby a Romaniei „ Stejarii”, lanseaza o editie speciala a dozei de bere sub deviza „Niciun Mondial Acasa!”. Editia limitata este dedicata fanilor de esenta tare si este inspirata de rezultatele Stejarilor din ultima vreme si de dorinta de a-i sustine in continuare. Noul ambalaj al dozei de bere Stejar isi schimba numele in Stejarii pana la finalul anului, iar designul ambalajului ilustreaza ipostaze specifice unui meci de rugby. Berea Stejar incurajeaza fanii de esenta tare sa fie alaturi de echipa lor de suflet, inaintea unor confruntari internationale importante. “Stejar este un partner si un suporter de traditie al rugby-ului romanesc. Anul acesta am vrut sa facem un pas in plus prin lansarea unui ambalaj special, dedicat echipei Nationale de Rugby a Romaniei si organizarea unei deplasari pentru un nucleu de suporteri adevarati, care sa fie alaturi de echipa in tribune la meciul cu Irlanda. Este felul nostru de a ne incuraja echipa si de a ne arata mandria pentru reusitele lor,” a declarat Victor Teiosanu (Senior Brand Manager Stejar).

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft si St Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) si Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Stejar este o bere de esenta tare, cu un gust intens si un continut mai ridicat de alcool, de 7%. Produsul se distinge prin culoarea aramie si gustul bine conturat, oferindu-le barbatilor de esenta tare o bere pe masura. Spiritul fanilor de esenta tare a fost ilustrat de Berea Stejar in trei materiale video care arata ce ar face fanii de esenta tare pentru a sustine nationala de rugby.

st (2)

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=k6gSIJE6BCc[/embedyt]

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=4IiKSMEPxbg[/embedyt]

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=o-B_TeieXGw[/embedyt]