VIDEO: Pegas te pune în lumina reflectoarelor de Black Friday!

Anul acesta Pegas vine cu reduceri masive de Black Friday într-un mod spectaculos.

Peste 20 de modele de biciclete vor avea discounturi, dintre care 5 vor fi vedetele campaniei.

Au fost alese cele mai reprezentative modele, pe cele mai solicitate categorii: mountain bike, biciclete pentru copii, urban, fatbike și un skateboard electric.

Pegas Drumuri Grele, Șoim, Practic Retro, Cutezător și E-Longboard-ul Scandal pot fi achiziționate la prețuri reduse cu până la 80%.

Odată cu lansarea campaniei, în perioada 16 – 30 noiembrie, împătimiții de biciclete care așteaptă cu nerăbdare campania BF pentru a face achiziții la cele mai mici prețuri, pot intra pe site-ul https://bicicletapegas.ro și prinde cea mai bună oferta Pegas a anului.

Campania este valabilă atât în mediul online cât și offline, în toate magazinele Pegas din țarăBucureștiTimișoaraConstanța, Cluj, SuceavaRâmnicu Vâlcea și mai nou, Brașov!

Link clip Youtube:Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *