Afiș cu Ibrahimovici în fața rivalilor de la City

Un spot video de aproximativ 4 minute realizat de cei de la Volvo cu Zlatan Ibrahimovici, după retragerea acestuia de la națională a făcut furori pe net în ultimele zile. După retragerea lui Zlatan Ibrahimovici de la națională a urmat transferul la Manchester United. Un afiș uriaș pe care scrie ”Manchester, bine ai venit la Zlatan” a fost așezat special în fața celui mai mare magazin al rivalilor de la City.

Zlatan Ibrahimovic este istorie pentru naţionala Suediei, atacantul anunţând oficial că meciul cu Belgia a fost ultimul pentru el în tricoul selecţionatei antrenate de Janne Andersson. Ulterior, el a semnat un contract pe un sezon cu Manchester United.

Cel mai bun marcator din istoria naţionalei Suediei, cu 62 de goluri în 116 meciuri, Zlatan Ibrahimovic a spus că nu regretă niciun moment prezenţa la Campionatul European din Franţa, în ciuda parcursului dezamăgitor al echipei sale.

„Mă simt ciudat, chiar dezamăgit dar în acelaşi timp m-am simţit bine. Am avut posibilitatea să joc la acest Campionat European, am reprezentat Suedia şi sunt mândru de acest lucru.” a spus Ibrahimovic, conform Reuters.

Un singur regret are Ibrahimovic: că nu a reuşit să doboare recordul de selecţii al lui Anders Svensson, cel care a jucat de 148 de ori pentru naţionala Suediei.

„Meciul cu Belgia a fost cu siguranţă ultimul pentru mine în echipamentul naţionalei. Am amintiri frumoase de la echipa naţională. E o poveste extraordinară pentru un copil plecat dintr-un ghetou şi care a ajuns să-şi reprezinte ţara.” a mai spus Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic a rămas liber de contract după ce s-a despărţit pe campioana Franţei, Paris St Germain chiar înainte de startul turneului final din Franţa, dup[ care e a semnat cu Manchester United.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).