VIDEO: Condiția pusă brandurilor de Usain Bolt legată de Jamaica

Atletul jamaican Usain Bolt şi-a realizat visul de deveni primul atlet din istorie care obţine trei medalii de aur la probele de sprint, la trei ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice. Tripla tripletă înseamnă victorii la probele de 100, 200 şi 4X100 de metri sprint ştafetă, obţinute la Jocurile Olimpice de la Beijing, Londra şi la Rio. Pe de altă parte, cele nouă medalii olimpice de aur câştigate de Bolt reprezintă o performanţă pe care au mai reuşit-o doar doi atleţi. El a devenit doar al treilea atlet din istoria JO cu nouă medalii de aur, după americanul Carl Lewis şi finlandezul Paavo Nurmi. Poreclit „Fulgerul”, cel mai rapid om din lume a anunţat că se retrage după Mondialele de anul viitor, care vor avea loc la Londra, dar există posibilitatea să meargă și la JO de la Tokyo 2020.

Având în vedere rezultatele obținute, Usain Bolt promoveaza deja branduri precum Puma, Virgin Airlines, Visa, ESPN, Gatorade, Nissan. Însă, interesantă este condiția pusă brandurilor pentru reclamele în care apare. ”Orice contract are condiția că filmarea trebuie să aiba loc în Jamaica”, scrie urbanmoney.org. Prin această decizie, el încearcă să aducă  cât mai multe joburi în țara sa. (FOTO: http://www.telegraph.co.uk)

Câteva dintre astfel de reclame:Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).