BREAKING NEWS
Search

VIDEO. Cea mai creativă campanie din august nu e a publicitarilor, ci farsa dinamoviștilor

Cea mai creativă campanie a lunii august nu este semnată de publicitari, ci de…galeria Dinamo, care a făcut o farsă celor de la Steaua, informează www.paginademedia.ro.

Membrii Art Director Club, organziație ce reunește publicitari din agențiile românești, au considerat că farsa făcută de galeria Dinamo steliștilor, la meciul Steaua – Manchester City, a fost cea mai isteață idee publicitară a lunii trecute.

Reamintim că meciul de pe Arena Națională din play-off-ul Champions League, dintre Steaua și Manchester City, a început inițial cu o coregrafie al cărei mesaj părea conceput de fanii steliști, însă a fost transformat ulterior într-unul de susținere pentru Dinamo.

Graffiti BBDO și Jazz sunt agențiile care s-au clasat pe locurile 2 și 3 în topul ADC.

În campania “Pepsi – Spirit liber cu Tudor Chirilă & Vama Veche”, în timpul concertului susținut de trupa Vama în București, Tudor Chirilă i-a invitat pe cei prezenți să continue concertul alături de el în Vama Veche. 150 de persoane au acceptat provocarea. Această idee a câștigat locul al doilea.

Vama și-a dus fanii în…Vamă

Echipa care a lucrat pe proiectul Pepsi este formată din Vlad Socianu / Mihai Calotă (Art Director) & Alex Tocilescu (Copywriter).

Pe cel de-al treilea loc se află campania „Repornește-te” realizată de Jazz pentru brandul LITOMOVE, un medicament pentru sănătatea articulațiilor. Campania spune, într-un mod inedit, povestea lui Stan Turcu, un pensionar de 68 de ani care se antrenează pentru un ultramaraton de 166 de km ce va avea loc în Alpi. Au lucrat pe campanie Alexandru Buta (Art Director & Valentin Suciu / Andrei Stanciu (Copywriter).

Povestea lui Stan Turcu

Următoarele trei mențiuni se oferă campaniilor Mastercard – Priceless surprises at Electric Castle with Alternosfera, ROM – Ȋnvață imnul, realizate de McCann Erickson România, și Festivalul de Film Istoric Râșnov – Cetatea Râșnov @ Air BnB, campanie semnată de Golin & Mullen Lowe.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).