Victor Hanescu aduce campania ’’Orice campion are un inceput’’ la Craiova

Victor Hănescu aduce campania „Orice campion are un început” la Craiova, în data de 19 mai. Astfel, se cotinuă evenimentul început acum un an în mai multe oraşe ale ţării, după cum şi-a propus încă de la debutul proiectului.Pentru a susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori, Victor a lansat în 2013 campania „Orice campion are un început”, ce vizează sprijinirea a mii de elevi şi juniori din toată ţara. Primul eveniment a avut loc la Tenis Club Curtea de Argeş, unde câteva sute de juniori au avut ocazia să-l aibă ca oaspete şi să primească echipament sportiv care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere în sport.

hăne-campanie-300x199

Editia 2014 de la Craiova a campaniei ”Orice campion are un început” va avea loc în data de 19 mai 2014 la Clubul Sportiv Popeci Play, str. Henry Ford, nr. 12, începând cu ora 9.00, unde Victor va fi aşteptat de peste 200 juniori de toate vârstele.
Această iniţiativă vine din dorinţa tenismenului român de a porni o mişcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României. Calendarul destinaţiilor din cadrul campaniei vizează cel puţin încă 8 mari oraşe ale României şi implicit mii de copii premiaţi şi motivati.
„Îmi doresc ca tinerii care sunt cu adevărat pasionaţi de tenis să aibă şansa de a face performanță la cel mai inalt nivel. De aceea, voi face tot posibilul ca evenimente precum Orice campion are un început să inspire, astfel încât susţinerea micilor sportivi să continue şi din alte direcţii. Cred că noi, ca sportivi de performanţă, putem încuraja în multe modalităţi talentul tinerilor care ne calcă pe urme şi mă bucur de fiecare dată să văd entuziasmul în ochii acestora”, a declarat Victor Hănescu. Aceeasta ediţie a campaniei „Orice campion are un început” este susţinută de Dr.Oetker România, Dunlop Sport și Renamed Farma. Promovarea evenimentului este realizată de SCG – Smart Corporation Group.