Vezi detalii despre Aluroller

O casa este completa in momentul in care proprietarii colaboreaza cu specialistii firmei Aluroller.ro si solicita produse si servicii, vezi detalii aici!

Ce apreciaza privitorul din exterior la o casa?

  1. Portile sa fie sigure si elegante. Cele automatizate fac o impresie excelenta, in plus, sporesc confortul celor din casa.

Cu o telecomanda poarta se deschide si se inchide fara eforturi, prin simpla apasare pe buton, pentru confortul celor care intra cu masinile in curte si doresc sa le bage si in garajul cu usi garaj automatizate.

Aceste sisteme sigure de inchidere sunt oferite de magazinul Aluroller.ro, la cererea solicitantilor.

  1. Jaluzele verticale elegante si rezistente. Ele sporesc si confortul si siguranta celor din casa, dar si farmecul acesteia, fiindca amplifica nota de mister. In zadar doresc oamenii sa stie ce se afla in casa si ce fac oamenii din casa, fiindca jaluzelele nu permit privirilor indiscrete sa se strecoare in interior. Numai daca stapanul casei doreste poate ridica jaluzelele, le poate trage complet ca lumina sa invadeze incaperea total sau partial sa se strecoare feeric.
  2. Rulouri verticale din aluminiu. Vopsite la fel ca peretii casei sau in contrast cu ei ii ofera acesteia o nota de modernitate demna de aprecierea tuturor admiratorilor. Rulourile aduc multe beneficii acolo unde sunt montate. Mai intai, apara intimitatea celor din casa. Cand oamenii pleaca in concediu pentru 2-3 saptamani nu doresc sa se stie acest lucru, de aceea trag rulourile, sa nu se observe lipsa de miscare in imobilul respectiv.

Daca in casa are loc o petrecere privata si afara pandesc curiosii (paparazzi), rulourile le permit celor din casa sa faca tot ceea ce doresc, fiindca sunt la adapost de indiscretia curiosilor trecatori.

Fiind solide si avand un sistem sigur de prindere, nimeni nu poate intra in locuinta cu scopul de a jefui sau de a face rau celor din casa. Cand este soare, rulourile din aluminiu alcatuiesc un excelent sistem de umbrire si mentin racoarea in casa, de aceea ventilatoarele vor consuma mai putina electricitate. Cand este ger cumplit, el nu poate patrunde pe la ferestre datorita acestui sistem de izolare termica. Cu tamplarie PVC de calitate germana si cu rulourile exterioare din aluminiu in casa nu se va auzi niciun zgomot de afara. Izolarea termica va fi totala. Nici praful nu va intra in locuinta, fiindca nu vor exista spatii libere pe langa tamplaria de calitate.

  1. Casele cu mansarde si cu ferestre potrivite pentru aceste incaperi romantice, cantate de poeti in versurile lor. Aluroller vinde cele mai frumoase si rezistente ferestre de mansarda.
  2. Grilajele metalice exterioare de la parter. Trecatorii pot evalua siguranta celor care stau in casa respectiva.

Toate acestea demonstreaza faptul ca o mana de gospodar vegheaza la binele, la frumosul si la siguranta tuturor din casa si ca intotdeauna colaborarea cu Aluroller este deosebit de fructuoasa.

Persoana care doreste sa afle mai multe despre acest magazin citeste detaliile si se va bucura sa afle ca:

-specialistii firmei ofera consultanta gratuita. Ei vor oferi solutia eficienta pentru automatizare usi sau porti, ei vor prezenta modelele de jaluzele si daca sunt solicitati vor spune ce modele se potrivesc perfect cu arhitectura casei.

-masuratorile sunt gratuite. Oamenii cred ca nu este deloc greu sa se urce pe o scara sigura si sa masoare dimensiunile jaluzelelor sau ale usii de la garaj. Realitatea este alta, fiindca specialistul stie exact care este marja de eroare admisa si cum sa valorifice fiecare milimetru. In plus, specialistii vin cu instrumente potrivite pentru a efectua masuratori sigure.

-montajul profesionist al tamplariei, al ferestrei de mansarda, al usilor de tip rulou de la garaj sau al jaluzelelor si rulourilor exterioare este asigurat. Tocmai de aceea este bine ca specialistii sa se ocupe si de luarea masurilor, fiindca lucrarea va fi perfecta.

-specialistii magazinului ofera reparatii pentru produsele aflate in garantie, dar si pentru cele care se defecteaza in perioada de post garantie.

Oportunitatile sunt de neratat si ele se adauga produselor de calitate premium la preturi accesibile. Investitiile se amortizeaza, fiindca se concretizeaza in facturi mai mici si in cresterea nivelului de confort din case.

Casele la imaginea carora au contribuit specialistii firmei Aluroller.ro se disting de celelalte prin aspect si prin ceea ce le ofera locatarilor.

Oamenii trebuie sa se racordeze la modernitate si prin modul in care isi amenajeaza locuintele, mai ales acum cand au la dispozitie un magazin cum este Aluroller.

Portofoliul acestei firme este bogat si contine piese din care se pot inspira proprietarii de case, dar si de firme sau magazine si managerii institutiilor.

O persoana care are conditii optime de lucru la birou va da mai mult randament decat una obligata sa lucreze in frig sau in lumina orbitoare a soarelui.

Nevoia de jaluzele, de tamplarie buna, de ferestre de mansarda, de rulouri exterioare din aluminiu este implinita la superlativ de ofertele de pe site-ul Aluroller.

Oamenii apeleaza la acesta firma din ce in ce mai des, fiindca isi doresc case ca in filme si ca in reviste si investec in aspectul si confortul lor.

Locuinta reprezinta o prioritate, de aceea banii nu conteaza cand vine vorba de caldura si linistea din casa, de lumina ambientala, de racoare si de umbrire in zilele caniculare.

Produsele sunt la indemana, specialistii disponibili, intre magazin si solicitant distanta este minuscula. Este suficient un click, un mesaj online sau un apel telefonic si serviciile si produsele sunt rezervate.

Casa de poveste se realizeaza cu produse si servicii de  calitate exceptionala, furnizate de Aluroller.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.