Veste bună pentru puștii care vor să fie ca Fernando Alonso sau Lewis Hamilton

Pasionați de mașinuțe, copiii visează să ajungă precum piloții de Formula 1: Fernando Alonso, Ayrton Senna sau Lewis Hamilton. Până își vor îndeplini visurile, puștii au ocazia să se școlească în cea mai tare tabără de karting, care va fi organizată în Otranto, Italia.

Fernando Alonso, Michael Schumacher, Alain Prost, Kimi Raikkonen, Jenson Button sau Lewis Hamilton și-au început cariera în cursele de karting. Sute și chiar mii de ore de muncă stau în spatele celor care au ajuns la volanul unei mașini adevărate și au participat la competiții de nivel mondial, precum Grand Prix sau Formula 1. De acum, acest vis poate deveni realitate pentru micuții pasionați de viteză, datorită lui datorită clubului real Racing care are în palmares titluri de campionat național. Astfel, din data de 30 octombrie, până pe 4 noiembrie 2016 (6 zile – 5 nopți), se desfășoară tabăra de karting. Nu în România, ci în Italia, mai précis în Otranto – unul dintre cele mai sudice orașe din Italia continentală, unde temperatura medie a lunii noiembrie este de 20° C. Orășelul se află la Marea Adriatică la doar câțiva kilometri de unul dintre cele mai celebre circuite de karting din lume. Se pot înscrie băieți și fete cu vârsta între 6-13 ani și înălțimea între 1,00 – 1,55 m.

Pachetul include:

Prima Tabara de Karting din Romania

– Transport cu avionul + cazare si masă la Residencia Bellaria, un hotel situat în mijlocul unei livezi de măslini, care pune la dispoziția oaspeților piscină, teren de sport, locuri de joacă.

Programul este structurat pe zile

Ziua 1

– Plecare din București (Aeroport Henri Coandă).
Prezentarea echipei, Repartiția copiilor pe grupe, Alocarea echipamentului de protecție fiecărui participant, Jocuri Multisport.

Ziua 2

– Prezentarea karturilor + introducere karting, Prezentare norme de siguranță și protecție, Atelier tehnic, Acces pe circuit cu Kartul, Jocuri Multisport.

Ziua 3

– Teorie karting (norme și reguli condus), Atelier tehnic, Acces pe circuit cu Kartul (exersare plecare de pe loc, frânare, viraje, orientare în pistă), Jocuri Multisport

Ziua 4

– Excursie de jumătate de zi la Marea Adriatica și obiective turistice în zonă
– Teorie karting (recapitulare ziua anterioară + regulament competiții), Atelier tehnic, Acces pe circuit cu Kartul (exersare frânare la punct fix, menținere trasă defensivă, depășirea), Jocuri Multisport.

Ziua 5

– Prezentarea karturilor + teorie karting (recapitulare zile anterioare), Atelier tehnic, Acces pe circuit cu Kartul (exerciții diverse pentru recapitulare + simulare cursa), Jocuri Multisport.

Ziua 6

– Organizare în grupe pe vârstă, Festivitate premiere și Inmânarea diplomelor tuturor participanților.
– Plecare către Bucuresti.

Detalii pe pagina de facebook

Clubul Real Racing a fost înființat în anul 2006 de către pilotul Constantin Răileanu, deținator a 5 titluri de campion național la karting si câștigător a numeroase competiții internaționale.
În cei 10 ani de existență, clubul a adunat în palmaresul său
10 titluri de campionat național (Costin Stoica, Cosmin Ursu, Cristian Martin, Andrei Ponta (3), Salvatore Arcarese, Andrei Mărgărit, Daniel Vasile și Denisa Mureșan), Mihnea Cristescu, Costin Stoica, Arcarese Salvatore (2), Kristopher Schlett și Călin Tăriceanu.
Câștigător “Trofeul Ayrton Senna” – Italia (Cristian Martin)
Câștigător Cupa Vezuviu – Italia (Cristian Martin)
Câștigător Trofeul Grifone – Italia (Alexandru Iancu)