Eurosport anunță colaborarea cu Tina Maze - „Reginei schiului”-, care se alătură grupului media pentru „Drumul către Pyeongchang

Vedeta schiului Tina Maze a semnat cu Eurosport

 

Eurosport anunță colaborarea cu Tina Maze – „Reginei schiului”-, care se alătură grupului media pentru „Drumul către Pyeongchang”, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Cu mai puțin de 500 de zile rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 din Coreea de Sud, Tina Maze se alătură echipei de experți Eurosport, care deja îi cuprinde pe triplul campion olimpic la biatlon Michael Greis și pe legenda săriturilor cu schiurile, polonezul Adam Malysz.

Anunțul vine ca urmare a deciziei acesteia de „a lăsa cortina” asupra remarcabilei sale cariere. Ea și-a stabilit ca etapă de retragere din schiul profesionist etapa de Cupă Mondială la Schi Alpin din ianuarie, programată la Maribor, în țara sa natală.

Cu o vasta ei experiență din competițiile sporturilor de iarnă, Maze va dezvălui telespectatorilor detalii despre ce gândesc sportivii, prin interviurile pe care le va realiza înainte și după cursă, și va face analize ale tacticii și strategiei de concurs, la fața locului, pe parcursul întregului sezon.

Tina Maze a declarat: „Sunt încântată să mă alătur familiei Eurosport și sunt recunoscătoare că mi s-a dat șansa de a-mi continua cariera în sportul pe care îl iubesc.

Nimic nu va putea substitui valul de adrenalină dat de competiția Olimpică sau din etapele Cupei Mondiale, dar acesta este un nou capitol al vieții mele, unul pe care abia îl aștept, și sper să ofer fanilor o nouă perspectivă asupra competiției aflată în plină desfășurare.”

În iunie 2015, Discovery Communications și Comitetul Internațional Olimpic au semnat un acord prin care Eurosport a obținut drepturile exclusive de televizare, dar și pe toate celelalte platforme, pentru 50 de țări și teritorii din Europa, ale următoarelor patru ediții ale Jocurilor Olimpice, inclusiv Jocurile Olimpice de Iarnă Pyeonchang 2018 și Beijing 2022.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Suntem mândri că Eurosport este recunoscut ca ‘Gazda Sporturilor de Iarnă’, transmițând fiecare Cupă Mondială și fiecare Campionat Mondial din cadrul tuturor disciplinelor majore din sporturile de iarnă. Alăturarea Tinei echipei noastre de experți oferă fanilor o perspectivă de culise, direct de la sursă, asupra schiului la cel mai înalt nivel.

Tina este importantă pentru noi deoarece ne pregătim de Jocurile Olimpice de Iarnă. Ea este un caracter aparte, nefiindu-i niciodată frică să-și spună părerea, și o transmit din partea tuturor celor de la Eurosport, abia așteptăm să lcolaborăm în lunile următoare și în anii ce vor veni.”

Dând startul sezonului cu etapa de Cupă Mondială la Schi Alpin FIS de la Sölden, din acest weekend (sâmbătă 22 octombrie), Eurosport își consolidează din nou statutul de „Gazdă a Sporturilor de Iarnă”, difuzând mai mult de 800 de ore de transmisiuni în direct și decalat, din octombrie până în aprilie, cu fiecare etapă de Cupă Mondială la schi alpin, biatlon și sărituri cu schiurile transmisă în direct sau decalat pe canalele Eurosport. În total, 11 Campionate Mondiale ale celor mai importante sporturi de iarnă vor fi transmise de Eurosport, pe durata acestui sezon.

Eurosport va adăuga transmisiunilor de pe pârtiile de concurs și programul „Wintersports Extra”, un magazin ce va fi difuzat în fiecare weekend și care va face retrospectiva celor mai importante momente ale sporturilor de iarnă la nivel mondial și va scoate în evidență dramatismul competiției din lumea patinajului artistic, a curling-ului și a patinajului viteză, pe durata următoarelor șase luni.

Biografia Tinei Maze
Data nașterii: 2 mai 1983 (vârsta 33)
Născută la: Slovenj Gradec, Slovenia
Înălțime: 1,72 m
A debutat pe: 2 ianuarie 1999
Cele mai importante rezultate ale carierei: Campioană Olimpică la Coborâre, Sochi 2014; Campioană Olimpică la Slalom Uriaș, Sochi 2014; Câștigătoare a Cupei Mondiale 2013; Campioană Mondială la Combinată, Beaver Creek 2015; Campioană Mondială la Coborâre, Beaver Creek 2015; Campioană Mondială la Super G, Schladming 2013; Campioană Mondială la Slalom Uriaș, Garmisch 2011; Vice-Campioană Olimpică la Super G, Vancouver 2010; Vice-Campioană Olimpică la Slalom Uriaș, Vancouver 2010; 26 de curse de Cupă Mondială câștigate

Despre Eurosport
Eurosport, destinația sportivă nr. 1 din Europa, reuneşte fanii şi sportivii în jurul celor mai importante evenimente sportive. Canalele sale, Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews, au în total 228 de milioane de abonaţi, din 93 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este destinaţia online nr.1 în Europa în materie de sport, cu până la 14 milioane de vizitatori unici în medie pe lună. Eurosport Player oferă acces nelimitat la cele mai importante competiţii sportive din calendar, este disponibil oricând, pe orice dispozitiv, în 52 de ţări. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).