Usain Bolt și Kevin Hart se înfruntă în #Gameon bătălia creierelor pe Pokerstar

Usain Bolt și Kevin Hart se înfruntă în #Gameon bătălia creierelor pe Pokerstar

Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, și cel mai amuzant om din lume, Kevin Hart, au acceptat provocarea PokerStars, o marcă Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), și se înfruntă pentru a vedea cine are mintea mai ascuțită, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Cei doi vor încerca să se depășească reciproc în cea mai mare bătălie de pe rețelele de socializare din acest an, cu hashtag-ul #GameOn. #GameOn este numele sub care cele două superstaruri se vor înfrunta într-o bătălie a minților, iar rezultatul etapelor va fi stabilit în funcție de numărul de fani care îi urmăresc pe fiecare. Punctul culminant al acestei înfruntări va fi o luptă la masa de poker, în ianuarie 2018, în cadrul campionatului PokerStars Bahamas. #GameOn va îmbina calitățile centrale ale jocului de poker cu analize privind modalități de descifrare a oponenților, bluffing și managementul riscurilor. Rivalitatea dintre campionul mondial și unul dintre cei mai mari comedianți de la Hollywood a început cu patru ani în urmă, când s-au întrecut pe terenul de baschet în cadrul unui meci NBA – All-Star Celebrity Game – în care Kevin a reușit să-l păcălească pe Usain.

Bătălia dintre cele două minți urmează a fi relansată, de această dată pe rețelele de socializare, ca o continuare a succesului global înregistrat de #raiseit, la care au participat genii ale fotbalului: Neymar Jr, Ronaldo Luis Nazario și Cristiano Ronaldo, precum și starul NBA Dwyane Wade. Eroii sportului și-au demonstrat abilitățile impresionante în încercarea de a ridica miza #raiseit la nivelul superior și de a-i depăși pe toți ceilalți.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).