Unde se poate vedea live meciul Lucian Bute vs James DeGale

Lucian Bute şi James DeGale se luptă pentru centura IBF la categoria supermijlocie, o centură pe care britanicul o va pune în joc duminică, 29 noiembrie, de la ora 06.30. Lucian a deținut și el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.  Cei doi pugiliști au trecut cântarul şi s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme. Bute a cântărit 75,8 kilograme, iar DeGale 75,9 kilograme. În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll.

Lupta dintre Bute vs DeGale se poate vedea live pe http://www.boxingonline.tv/Article/1953/2015-Bute-Vs-DeGale-Boxing-Live/ (FOTO: www.totalsportek.com)

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).