Unde gasesti cele mai bune strategii de pariere

Lansat în noiembrie 2014, Pariuri1x2 avea să devină, în scurt timp, cel mai important site de pariuri în România. Avându-i drept piloni principali pe Dan Bâra și Sabin Pîrvan, Pariuri1x2 a ”suferit” o dezvoltare extraordinară, devenind cea mai bună sursă de analiză și informare în domeniul pronosticurilor sportive, din România.

Pornind de la o bază solidă,  pariuri1x2.ro  a reunit în redacția online a site-ului cei mai inspirați tipsteri, doritori să conducă cititorii către un profit zilnic de cel mai înalt nivel. Și totuși, domeniul Pariuri1x2 înseamnă mai mult decât un site de predicții sportive si ponturi pariuri . Avancronicile și analizele amănunțite ale celor mai importante evenimente sportive zilnice nu reprezintă decât o parte din ceea ce oferă cu adevărat brand-ul Pariuri1x2. De la canalul de YouTube, la promovarea pe Facebook și până la emisiunile televizate, Pariuri1x2 este peste tot, pentru a asigura cele mai bune condiții urmăritorilor săi. Emisiunea ”Un Pont pe Zi”, cu Dan Bâra și Sabin Pîrvan, care oferă pariorilor în mod regulat ponturi bune de cea mai înaltă calitate, a reprezentat începutul dezvoltării Pariuri1x2 în domeniul televiziunii. Alături de Doru Crăciun, cel mai cunoscut și mai apreciat tipster din România, Pariuri1x2  ”respiră” și prin intermediul emisiunii ”Faci Pariu”, acolo unde Sabin Pîrvan joacă, la rândul său, un rol important în analiza ponturilor propuse telespectatorilor.

Pariuri1x2  conține toate elementele necesare pariorilor.  Aici se oferă strategii de pariere  și tutoriale explicite celor care au făcut nu de mult cunoștință cu lumea pariurilor și nu numai. Îndrumându-și cititorii către cele mai bune agenții sportive online, pariuri1x2 își ține la curent urmăritorii cu cele mai bune promoții ale caselor de pariuri. Știrile reprezintă o altă ramură importantă. Pariuri1x2 isi ”ține în priză” cititorii cu cele mai importante modificări de cote, cele mai tari transferuri, sau ultimele noutăți de top care pot influența decisiv soarta meciurilor analizate. Avancronicile pline de substanță, însoțite de cele mai tari ponturi, reprezintă ”cireașa de pe tort”. Promovate și prin intermediul paginii de Facebook, analizele conțin toate informațiile necesare pentru a conduce pariorii pe calea câștigului.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).