BREAKING NEWS
Search

Un tricou inteligent, creeat pentru a ajuta împotriva durerilor de spate

În cadrul Congresului Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress – MWC), a fost prezentat “Wearlumb”, un tricou inteligent care poate preveni situațiile neplăcute și oferă soluții în vederea evitării leziunilor lombare.

Sistemul constă în niște senzori integrați în materialul textil. Prin intermediul unor algoritmi, datele provenite de la senzori vor fi interpretate, urmând ca un sistem de luare a deciziilor să analizeze posibilele variante pentru fiecare caz.

Directoarea pentru Ţesături Funcţionale a Eurecat, Virginia García, a explicat că aceste tricouri sunt foarte utile sportivilor, care pot utiliza Wearlumb pentru a obţine propriul tipar al mişcărilor realizate, lucru care permite corectarea mişcărilor sau a poziţiilor incorecte, precum şi eforturile extreme.

MWC este cel mai mare eveniment al tehnologiei din lume, reușind să adune peste 2400 de companii la un loc. Acest congres s-a desfășurat în perioada 25-28 februarie la Barcelona.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).