Un tenismen celebru povestește despre oferta de aranjament primită în România

Lucas Pouille, semifinalistul marelui șlem australian, învins de Novak Djokovic, povestește despre cum ar fi fost ofertat să își aranjeze meciul la un turneu challenger din România.

“Este foarte uşor să pariezi ca anonim, chiar mai uşor în ţările din Europa de est. Am jucat la turnee challenger din România unde era un grup de 4-5 persoane care mă susţineau nebuneşte şi a doua zi erau împortriva mea pentru că pariaseră. Nu am răspuns niciodată, nu merită, s-a uitat. Mi se pare ridicol să-ţi vinzi meciurile sau să accepţi să pierzi un set pentru bani. Trebuie să munceşti, la fel cum fac toţi ceilalţi jucători, ca să urci în clasamente. Îmi spun că aceşti jucători au nevoie de bani să călătorească şi li se oferă 5.000 de euro ca să piardă un meci, în timp ce pot câştiga 1.000 de euro dacă vor lua titlul, cred că le este dificil să spună nu. Guillermo Olaso a primit cinci ani de suspendare, bravo lor! Pariurile generează mulţi bani, cred că e foarte greu să-ţi dai seama, dar să se elimine pariurile de pe turneele futures”, a spus Pouille, care a adăugat că i s-au oferit sume de bani pe Facebook sau pe alte reţele de socializare.

Lucas Pouille, în vârstă de 24 de ani, a jucat în România la turneul challenger de la Braşov, în septembrie 2014, când a pierdut în turul I, şi în septembrie 2013, când a fost eliminat în sferturi, şi la Arad, în iunie 2014, când a pierdut în semifinale. În mai 2014, el a participat la un turneu futures, la Galaţi, când a trecut un tur.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).