Un milion de dolari stransi la un eveniment de caritate al Fundatiei „Roger Federer” la Melbourne

Fundatia „Roger Federer” a adunat fonduri in valoare de aproximativ un milion de dolari, la un eveniment de caritate organizat pe Rod Laver Arena din Melbourne.

Lleyton Hewitt a fost co-prezentator al evenimentului şi apoi comentator al meciului Federer – Tsonga. Carlos Bernardes a arbitrat îmbrăcat în smoking şi papion. De asemenea, Federer a schimbat cateva mingi cu Rod Laver.

Carlos Bernardes a arbitrat imbrăcat in smoking, iar printre invitati s-au mai numarat Pat Rafter şi Tony Roche (actualul antrenor al lui Lleyton şi fostul antrenor al lui Federer). Rod Laver Arena a mai gazduit actiuni similare, anume Hit for Haiti si strangerea de fonduri pentru victimele inundaţiilor din Queensland. fff)

(Foto edition.cnn.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).