Un campion mondial, primul câștigător al setului de mingi de la Alexandrion Grup

Răzvan Vornicu (20 de ani) este primul câștigător al setului de mingi oferit de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion, în concursul organizat prin intermediul Sport Profit de către Clubul Media Business (www.clubulmedia.ro).

El a fost ales în urma tragerii la sorți  la care au participat concurenți din majoritatea orașelor, printre care București, Piatra Neamț, Vaslui, Pitești, Hunedoara, Alexandria, Tulcea sau Iași.

Răzvan este student în anul doi la UNEFS București. Dar, surpriza a venit în momentul în care, la înmânarea premiului, am descoperit că Răzvan Vornicu este …. Campion European și Mondial la fotbal tenis. Astfel, în 2013, el fost Campion European la juniori (dublu și triplu), în 2014 – Campion Mondial la juniori (simplu, dublu, triplu și triplu U21 mixt), în 2015 – Campion European (triplu U21 mixt), iar în 2016 – Campion Mondial seniori, în probele de simplu și triplu U 21 mixt.

Răspunsul la întrebarea “Câte echipe de fotbal sunt sprijinite de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion” a fost: 5 ECHIPE. Este vorba de grupările Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timisoara si Universitatea Cluj. 

Urmează a doua ediție a concursului care are ca premiu un set de mingi (handbal, fotbal și baschet). Detalii în curând.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).