Ultimele noutăți de la BRD Năstase Țiriac Trophy

Ediţia Aniversară ce marcheză 20 de ani de când se organizează turneul de tenis din Bucureşti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP: Gilles Simon, Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol și Andreas Seppi se numără printre favoriţi, informeaza http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro.

Principalul favorit al turneului este jucătorul francez Gilles Simon (14 ATP), triplu campion la București în 2007, 2008 și 2012. Aflat în premieră pe tabloul BRD Năstase Ṭirac Trophy jucătorul croat Ivo Karlovic (24 ATP) vine la București în postura favoritului doi.

Lukas Rosol (30 ATP), finalist în 2014 și deţinător al titlului în 2013, îşi dispută şansele repetării performanţelor de la Bucureşti. Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Andreas Seppi, Viktor Troicki și Sam Querrey, vor fi și ei prezenţi pe tabloul BRD Năstase Ṭiriac Trophy.

Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012, 2013 și 2014 îşi va apăra titlurile cucerite la București alături de Jean-Julien Rojer. Cei doi formează echipa de dublu numărul doi mondial, sezonul acesta având un titlu cucerit la Rotterdam și o finală disputată la Sydney. Florin Mergea vine și el la București cu partenerul său, Dominic Inglot, cu care a câștigat deja două partide istorice în faţa fraţilor Bryan.

Ziua semifinalelor de simplu și de dublu BRD Năstase Ṭiriac Trophy se va încheia cu un spectacol memorabil în care umorul și momentele speciale vor transforma Arena Centrală în gazda perfectă pentru tenisul spectacol. Tradiţionalul meci demonstrativ susţinut de Enel România în ultimii 9 ani va aduce împreună jucătorii legendari Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Năstase și Andrei Pavel.

Ediţia 2015 își va premia campionul cu un nou trofeu semnat de artistul român Ioan Nemţoi. Creaţia urmează linia trofeelor create de artist în cadrul ediţiilor anterioare, fiind conceput în cele două culori reprezentative turneului, roșu și negru. Forma trofeului reunește trei cercuri, simbolice ideii de minge, dinamism și continuitate, a lipsei limitelor și a infinitului de posibilităţi.

Biletele BRD Năstase Ṭiriac Trophy sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas) și online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Preţul biletelor variază între 15 și 50 de lei. La doar câteva zile de la lansare, abonamentele BRD Năstase Ṭiriac Trophy au fost sold-out, iar în acest moment biletele pentru semifinalele și finalele de simplu și dublu s-au vândut în proporţie de 60%.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preșcolară, elevii, studenţii și pensionarii beneficiază de acces liber și între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.