Ultima zi în Galicia. Etapa a șaptea din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Ultima zi în Galicia. Etapa a șaptea din Turul Spaniei, live pe Eurosport 1

Etapa a șaptea din Turul Spaniei respectă tiparul celorlalte zile petrecute de rutieri în Galicia, se precizează pe tv.eurosport.

Așa cum s-au obișnuit deja, ei vor avea de străbătut relieful deluros și șerpuit specific acestei zone. Etapa de astăzi este una scurtă, are doar 158,5 kilometri, dar îi va pune la muncă serios pe cicliști. Vom asista la trei cățărări de categorie 3, cu pante medii cuprinse între 3,2% și 4,4%. Profilul etapei dintre Maceda și Peubla de Sanabria este pe placul sprinterilor puternici, a specialiștilor de clasice, dar și al temerarilor care vor avea curajul să plece în evadare.

Etapa a șaptea nu este însă potrivrită oamenilor de general, care probabil vor suferi în a doua parte a zilei. Traseul este unul anevoios și consumă foarte multă energie, în ciuda faptului că nu este vorba de o etapă lungă. Dacă vom asista la un succes din sprint, este probabil ca Alejandro Valverde să fie unul dintre cei implicați în accelerarea de la finalul etapei. Alături de spaniol, favoriți pentru o victorie tot după sprint, sau chiar după o evadare, mai sunt Fabio Felline, Simon Clarke Luis Leon Sanchez sau Philippe Gilbert.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A șaptea etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 16:00 și este precedată de “Vuelta Extra”, de la 15:45.