TVR transmite meciurile handbaliştilor U21 care luptă cu vikingii pentru Mondiale

TVR transmite meciurile handbaliştilor U21 care luptă cu vikingii pentru Mondiale

TVR 1 şi TVR HD transmit live, pe 6, 7 şi 8 ianuarie, meciurile de calificare ale naţionalei de handbal de tineret a României pentru Campionatul Mondial din 2017, în compania reprezentativelor Danemarcei, Suediei şi Bulgariei.
Handbal U21.

Naţionala de handbal de tineret a României (sub 21 de ani) urmează să susţină, în următoarele zile, meciurile din turneul de calificare la Campionatul Mondial din 2017. Etapa va avea loc în 6-8 ianuarie la Piteşti, cele şase partide fiind transmise în direct la TVR 1, respectiv TVR HD, comentate de Dragoş Cojocaru şi Cristian Mîndru.

Tricolorii vor juca într-o grupă dificilă, cu Danemarca (6 ianuarie), Suedia (7 ianuarie) şi Bulgaria (8 ianuarie), meciuri în urma cărora se califică doar primul loc. Faţă de Danemarca şi Suedia, care se bazează pe câţiva jucători cu experienţă la nivelul Ligii Campionilor, România are la dispoziţie numai doi handbalişti care evoluează constant la nivelul Ligii Naţionale. 12 dintre cei 18 handbalişti convocaţi sunt componenţi ai formaţiilor din liga secundă. Faptul că joacă în faţa propriului public şi posibilitatea de a se remarca în handbalul de top sunt însă motivaţii puternice pentru sportivii români.

Tricolorii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă, cel care califica România în 2015 după o pauză de un deceniu la un Mondial de tineret (locul 8 în Brazilia), speră să încurce şi de această dată calculele hârtiei şi să depăşească reprezentativele scandinave, mult mai bine cotate:

„Întâlnim două şcoli de handbal foarte puternice, dar şi handbalul masculin românesc este în creştere şi există potenţial. Unitatea echipei va fi atuul nostru în faţa Danemarcei şi Suediei. Sunt convins că în anii următori vom avea la naţionala de seniori mulţi handbalişti din această generaţie”, a declarat antrenorul.

Lotul României:

Portari: Dan Vasile (HCDS Constanţa), Răzvan Apostu (CNOT Braşov), Mihai Merlă (CSM Bucureşti)

Extremă stânga: Csog Vencel (HC Odorhei)

Interi stânga: Alexandru Dascălu (CSM Bucureşti), Alexandru Bologa (HCDS Constanţa), Robert Gal (Ştiinţa Bacău)

Centri: Iosif Buzzle (CNE Sighişoara), Robert Nagy (Academia Minaur), Octavian Bizău (CSM Bucureşti), Dragoş Hanţaru (Ştiinţa Bacău)

Interi dreapa: Bogdan Mănescu (CSM Bucureşti), Ionuţ Broască (Ştiinţa Bacău)

Extreme dreapta: Roland Thalmaier (Potaissa Turda), Ferencz Csaki (CNOT Braşov)

Pivoţi: Gabriel Dumitriu (Ştiinţa Bacău), Mihai Becheru (CSM Bucureşti), Ştefan Leonard (Poli Timişoara).

Meciurile sunt programate după cum urmează

Suedia – Bulgaria, vineri, 6 ianuarie, ora 14.00, în direct la TVR HD

România – Danemarca, vineri, 6 ianuarie, ora 16.00, în direct la TVR HD

România – Suedia, sâmbătă, 7 ianuarie, ora 16.00, în direct la TVR 1

Bulgaria – Danemarca, sâmbătă, 7 ianuarie, ora 18.00, în direct la TVR HD

România – Bulgaria, duminică, 8 ianuarie, ora 16.00, în direct la TVR 1

Danemarca – Suedia, duminică, 8 ianuarie, ora 18.00, în direct la TVR HD

(text și foto: www.tvr.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).