„Tricoul acesta miroase a cupe europene“

Universitatea Craiova a prezentat echipamentul oficial pentru stagiunea 2015-2016, și printr-un spot video exclusiv realizat în parteneriat cu Joma. Alb-albaștrii vor juca cu leul pe piept în meciurile de acasă și cu stema clubului mamă în partidele din deplasare. Bogdan Vătăjelu, Nicușor Bancu, Stephane Acka și Alex Mateiu, însoțiți de copii de la Centrul de juniori al Universității, purtând echipamentul alb-albastru cu numele jucătorilor trecut pe stape, au fost modele pentru colecția 2015-2016. Directorul de imagine al Universității a arătat mândru tricoul cu numărul 8, pe care scria perfect și simplu: Gica. Managerul general al Universității Craiova, Felix Grigore, a spus: „Continuăm colaborarea cu sponsorul nostru Joma, iar tricourile alb-albaștrilor sunt un reper sentimental. Aveți în față și trecutul (Gică Craioveanu – nr.) și prezentul (Acka, Mateiu, Bancu, Vătăjelu), dar și viitorul (copii echipați în alb-albastru aveau pe spate numele jucătorilor din dreptul lor). „Miroase a cupe europene”, a exultat Gică Craioveanu după ce a sărutat tricoul Științei.
Tricoul pe care îl vor folosi echipierii Universității la meciurile de pe teren propriu este alb-albastru în dungi, iar principala noutate o constituie faptul că deasupra numărului de pe spate sunt trecute numele jucătorilor. În deplasare sunt trei modele: alb, albastru și negru.
Începând de mâine, noul echipament al Universității Craiova se va găsi în magazinul oficial al clubului, dar și în shop-ul online.