Trei zile, doi satmareni si 150 000 € la Mega Jackpot

In ziua de vineri, 13 iunie, Dan Spatariu, un angajat MAI in varsta de 47 ani, intra in agentia Stanleybet din Bulevardul Closca, Satu Mare, pentru a paria pe meciurile Cupei Mondiale oprindu-se si la aparatul tip slot-machine Mega Jackpot. “E ca si cum am castigat eu Cupa Mondiala” a afirmat satmareanul dupa ce aparatul a intrat in speciala si i-a oferit cel mai mare premiu de anul acesta la sloturi: 472.253,32 de lei.Ziua care i-a schimbat definitiv viata a inceput ca una normala de week-end. “Ma pregateam sa merg la pescuit pe raul Somes si, cu unditele dupa mine, m-am oprit in agentie sa las biletele deja completate. Nu stiu ce mi-a venit si de la usa m-am intors catre aparatul Mega Jackpot care era liber. Am inceput sa castig, iar cand aveam in aparat o suma frumusica toti cei prezenti imi spuneau sa scot banii. Am mai apasat butonul de 3 ori si aparatul a intrat in speciala care mi-a adus si marele premiu. A urmat un vis…” marturiseste castigatorul cu numărul 36 al premiului Mega Jackpot.“Ma credeam un om simplu cu prea putin noroc, dar ziua de 13, imprejurarea si suta de mii de euro mi-au schimbat parerea despre noroc. Cu siguranta imi voi lua o casa…” a adaugat Dan Spatariu.

mj

Dupa doar 3 zile, tot un satmarean, Hamza Radu, un tanar de 39 ani, abia venit de la munca din strainatate, de profesie zidar, joacă la un aparat Mega Jackpot din alta agentie Stanleybet, tot din Satu Mare, castigand frumoasa suma de 210.942,89 lei.
“Recunosc, nu ma pricep la jocuri, dar imi plac. Exact cand voiam să ma opresc din jucat, au aparut pe ecran cele 5 gorile si am stiut ca e de bine! Merit si eu, in sfarsit, o vacanta…” ne spune al doilea norocos. Astfel premiul Mega Jackpot cu numarul 37 a ramas tot in Satu Mare.
Ambii castigatori isi vor primi banii cash de la organizatori, joi, 19 iunie in agentia din Bulevardul Closca, SATU MARE. Multiplul campion mondial la skandenberg şi ambasador al Megajackpot Ion “Iron” Oncescu le va inmana satmarenilor valizele blindate cu bani.
Despre Mega Jackpot
Mega Jackpot reprezinta un sistem unic in Romania, prezent doar in agentiile Stanleybet din toată tara, al carui castig porneste, dupa fiecare premiu acordat, de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 218 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar marele premiu se acumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase.
De la lansare si pana in prezent Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de aproximativ 3 MILIOANE DE EURO.
Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agentii, din mai bine de 90 de orase. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câstigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.
Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agentii de pariuri în 8 state europene.