BREAKING NEWS
Search

Trei probe in cadrul competitiei destinate amatorilor de sporturi outdoor, ŠKODA Green Challenge

ŠKODA Green Challenge, cea mai indragita competitie de ciclism tip stafeta pentru echipe din companii, se apropie cu pasi repezi. Duminica, 12 iunie, Padurea Baneasa asteapta atat angajatii din companii, cat si iubitorii de sporturi in aer liber sa se intreaca intr-o atmosfera relaxanta.

Competitia anuala revine cu un nou program de activitati, incluzand o serie de concursuri de echipa si individuale de ciclism, alergare, precum si activitati speciale pentru cei mici. ŠKODA Green Challenge 6 prezinta un nou format, indemnand participantii sa aleaga dintre trei probe de concurs.

4 People Relay – Old Time Classic – reprezinta proba traditionala a competitiei. Cursa antreneaza patru ciclisti intr-o proba tip stafeta. Fiecare concurent in parte trebuie sa parcurga intr-un timp cat mai scurt traseul de 10 km prin Padurea Baneasa, cu scopul de a-i oferi urmatorului un avantaj cat mai mare fata de concurenta. Este o cursa contra-cronometru, in care prietenia, ajutorul si sincronizarea sunt elementele cheie.

10k Challenge – Run Forrest Run – este cursa individuala de 10 km, care poate fi o adevarata provocare pana si pentru alergatorii bine antrenati. Dar cand traseul este atat de animat, de viu si de proaspat, multi vor simti la linia de FINISH ca nu vor sa se opreasca.

Junior – The Flinstone Challenge – este proba dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani. Competitia nu este de tip concurs, copiii putand parcurge traseul de tip poligon ori de cate ori doresc. Isi vor antrena indemanarea si atentia, pedaland printre jaloane intr-un cadru natural, parte a unui stil de viata sanatos.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).