Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu

Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu

Dupa aprecierile pozitive primite la încheierea celei de a treia ediții a taberei “Train Like a Pro” de la Târgu Jiu, Victor Hănescu anunță continuarea antrenamentelor speciale pentru copii la Academia de tenis care îi poartă numele.

 

Prima ediție a “Train Like a Pro” a avut loc la Cluj Napoca, iar cea de a doua la Curtea de Argeș.

“La Train Like a Pro de la Târgu Jiu le-am oferit participanților un program special, o combinație între antrenament, pregătire mentală şi stare de bine, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a echipei de specialisti de la Academia de tenis Victor Hănescu.

Programul, Train Like a Pro, este un concept care va influenţa pozitiv performanţele celor care se antreneaza cu noi. Va invităm să ne vizitați și să ne cunoaștem la Academia din București”, a declarat Victor Hănescu.

În acest cantonament, sprijinit de Aqua Carpatica, Fundația Alexandrion și High Energy, s-au pus în aplicare combinaţii de exerciţii fizice, de concentrare și s-au integrat tehnici de conştientizare, sportivitate, stabilirea obiectivelor, dialog pozitiv, limbajul corpului/atitudine pozitivă şi de încredere în antrenamentele tehnice şi tactice.

 

Acum pregătirea către drumul spre performanță al micuților se mută la Academia “Victor Hănescu” de la Club Galaxy din Complexul Sportiv Tei.

Unde fostul număr 26 ATP este prezent la antrenamente Academiei alături de copii.