Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, continuă la Câmpulung

Train Like a Pro, proiectul special al Academiei Victor Hănescu, continuă cu o nouă ediție și în acest an, acum la Câmpulung.

”Din cauza contextului din ultimele luni, credeam că anul acesta nu reușim să organizăm cea de-a 6-a ediție a taberei #TrainLikeAPro. Dar în ultimul moment am primit vești bune!

Așa că ne luăm toate măsurile de siguranță și între 9-15 august mergem la Club Ceramus din Câmpulung Muscel alături de copiii care doresc să trăiască experiența unui cantonament de #tenis la standarde internaționale aici, în România!”, spune fostul număr 26 ATP.

Academia „Victor Hănescu” a organizat precedentele ediții „Train Like a Pro” la Târgu Jiu, Curtea de Argeș sau Cluj.

„Știu cât de provocator este pentru părinți să facă cea mai bună alegere pentru copiii lor atunci când vine vorba de pregătire în tenis, fie că este vorba de alegerea antrenorului potrivit sau a contextului general care să susțină dezvoltarea talentului nativ al unui copil cu potențial. În cadrul taberei Train Like a Pro oferim un overview a ceea ce se întamplă la Academie, în București.

La sfârșitul cantonamentului, în afară de experiența TLAP, participanții primesc și o evaluare însoțită de recomandările specialiștilor din cadrul Academiei Victor Hănescu. Ceea ce le-am pregătit participanţilor este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoțională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe de antrenori, psihologi, preparatori fizici si actori”, a spus Victor Hănescu.

Ediția din acest an a taberei „Train Like a Pro” este sprijinită de Aqua Carpatica.

Înscrieri se pot face la numărul 0738 855 561 sau pe adresa de e-mail contact@academiavictorhanescu.ro, iar detalii puteți găsi pe https://academiavictorhanescu.ro/train-like-a-pro.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).