Tottenham, Arsenal și Chelsea joacă în direct pe Eurosport 1 în etapa a 21-a de Premier League

Tottenham, Arsenal și Chelsea joacă în direct pe Eurosport 1 în etapa a 21-a de Premier League

 

Etapa a 21-a începe la la Eurosport 1 cu meciul dintre Tottenham și West Bromwich Albion, o partidă pe care gazdele nu au voie să o piardă dacă vor să rămână în plasa lui Chelsea. Băieții lui Tony Pulis au însă un sezon foarte bun, peste așteptări, și nu trebuie să excludem din discuție un eventual rezultat surprinzător pe White Hart Lane. WBA ocupă în acest moment locul 8 și vine după două victorii consecutive, 2-1 la Southampton și 3-1 cu Hull. Partida începe la ora 14:30 și este în direct pe Eurosport 1.

Arsene Wenger trebuie să demonstreze pe Emirates că remiza obținută in extremis la Bournemouth, 3-3, etapa trecută, a fost doar o întâmplare. Fanii de pe Emirates vor să vadă o victorie sâmbătă în fața penultimului loc din Premier League, Swansea, succes ce ar menține pe Arsenal în maratonul pentru titlu. Galezii au, în acest moment, mari probleme și au nevoie urgentă de puncte pentru a scăpa de zona clasamentului care duce în Championship la finalul sezonului. Arsenal – Swansea este LIVE pe Eurosport 1 de la ora 17:00.

Ultimul meci al zilei se desfășoară pe King Power Stadium, acolo unde campioana Leicester primește vizita liderului Chelsea. Rolurile față de sezonul trecut s-au inversat acum, iar gazdele sunt într-o formă fluctuantă asemănătoare cu a lui Chelsea din campionatul precedent. Rămâne de văzut dacă ambiția și determinarea lui Leicester va reuși să încurce formația antrenată de Antonio Conte. Partida dintre Leicester și Chelsea este LIVE pe Eurosport de la ora 19:30.

Meciurile din Premier League sunt în direct pe Eurosport Player.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).