Top 3 cele mai importante pariuri virtuale

Pariurile virtuale sunt acele pariuri plasate pe sporturi care nu au loc în realitate. Rezultatele acestor evenimente virtuale sunt generate de un RNG, care înseamnă Random Number Generator. Aceste evenimente sunt prezentate exact ca o competiție reală, având chiar și comentarii oferite de un crainic virtual. Aceste sporturi se desfăşoară cu preponderență pe o durată de 3 minute.

Un mare avantaj oferit de aceste pariuri virtuale  este acela că se desfășoară non stop, deci poți paria la orice oră vrei. Alt avantaj pe care îl dețin aceste tipuri de pariuri sunt timpul, deci implicit numărul de pariuri pe care îl poți pune într-un timp foarte scurt. De asemenea, beneficiezi de o gamă largă de sporturi pe care să pariezi, iar cotele acestor meciuri sunt mult mai ridicate decât în cazul sporturilor reale.

Pariază la forbal

La fel ca la sporturile reale, numărul 1 în topul pariurilor virtuale îl ocupă fotbalul. Fiecare partidă de fotbal virtual durează 3 minute. Avantajul este că în doar 180 secunde vei afla rezultatul meciului și, implicit, rezultatul pariului tău. Cele mai populare opțiuni de pariere sunt pe rezultatul final, pe total de goluri peste sau sub linia stabilită, pe total goluri din meci, pe un scor corect sau pe șansă dublă.

Pariază la baschet

Un alt sport foarte apreciat de pariori în categoria pariurilor virtuale este baschetul. Dacă ești un împătimit al baschetului și îți plac pariurile live, avantajul este că în acest tip de pariu virtual nu trebuie să mai aștepți să treacă pauza competițională. La fel de interesante ca pariurile live sunt și pariurile virtuale pe baschet. Și baschetul beneficiază de animații grafice detaliate ale meciurilor și de comentator sportiv.

În cazul baschetului, pariurile cele mai interesante sunt pe echipa câștigătoare, pe handicapuri ale meciului, pe totalul de puncte înscrise sau totalul de puncte înscrise de echipa aleasă. Timpul unui meci de baschet virtual este tot de 3 minute ca și în cazul fotbalului.

Pariază la cursele de câini

Cursele de câini sunt foarte apreciate în pariurile virtuale. Acestea au cote foarte bune în general și poți paria atât pe primul care câștigă, cât și pe primii doi, astfel obținând o cotă mai mare.

Cotele sunt destul de mari, iar prin îmbinarea optimă a celui de-al doilea pariu, cel pe primii doi câștigători, poți obține profituri considerabile. Spre deosebire de cele două sporturi virtuale detaliate mai sus în care un meci durează 3 minute, în cazul curselor de câini durata unei curse este de doar 2 minute, deci afli mult mai repede dacă ai un bilet câștigător sau nu.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.