Top 3 calități ale unui tipser profesionist – tu le ai pe toate?

Pariurile sportive fac parte din categoria jocurilor de noroc, care, anual, atrag tot mai mai mulți adepți. Totodată, acestea reprezintă o metodă prin care publicul spectator și telespectator devine tot mai interesat față de evenimentele legate de sport, datorită existenței unei mize potențial câștigătoare. În ultimul timp, au fost înființate foarte multe agenții de cartier, frecventate de persoane fără experiență în analiza echipelor, și care, de regulă, fac pronosticuri neinspirate.

Spre deosebire de amatori, brokerii sportivi (tipserii profesioniști) preferă să-și plaseze biletul în fiecare zi la pariuri printr-o metodă modernă: utilizează site-uri de specialitate, unde pot verifica în timp real toate datele referitoare la lotul echipei și pot afla ultimele statistici.

Iată care este topul caracteristicilor unui tipser profesionist:

3. Se bucură de un câștig mic, dar constant

            Un câștig mare, de regulă, nu aparține unui tipser profesionist. El este întotdeauna apărut în urma unui noroc pur, fără a avea prea multe analize implicate. Tipserul profesionist va avea un câștig financiar mic, dar constant, față de „unica și marea lovitură” a celui amator. Un alt amănunt important de menționat este faptul că brokerul sportiv va investi doar 50% din câștig, putând avea, astfel, un profit garantat.

Spre deosebire de un parior amator, cel profesionist își poate suplimenta venitul lunar datorită câștigurilor realizate.

2. Nu riscă, pentru că știe că nu există pronostic 100% câștigător

            Tipserul profesionist va juca mereu calculat și nu va risca niciodată, pentru că el nu acționează după premisa totul sau nimic. Chiar dacă sunt în desfășurare competiții sportive foarte importante, precum Euro 2020, brokerul sportiv nu pariază pe toate echipele favorite doar pentru că dețin cota cea mai mică. Nenumărate au fost situațiile în care un bilet solist a adus mai mare câștig financiar decât unul ce conținea mai multe pronosticuri sau a fost creat sub formă de sistem.

1. Este calm și își calculează foarte bine miza

            Aceasta probabil este cea mai bună calitate a unui tipser profesionist, pentru că nu face mișcări greșite. El nu este adeptul unui număr mare de pronosticuri pe bilet, preferând să aleagă doar 2-3 meciuri pe care să le joace. De asemenea, va plasa o miză sigură, care, în cazul unui rezultat negativ, nu-i va crea o gaură în buget. Chiar dacă analizează totul până la ultimul detaliu, nu poate prezice viitorul. De aceea, nu vor risca să mizeze mai mult de câțiva lei pe un meci dintre două echipe ale căror cotă este asemănătoare.

Echipele de fotbal sunt mereu în schimbare: noi jucători, un alt antrenor, noi tactici de joc. Toate acestea pot duce la schimbări semnificative de viziune asupra unei echipe care era cotată drept favorită.

Poți paria de plăcere, ca să ai un motiv în plus să urmărești meciul alături de prieteni, dar cel mai important aspect este să nu devină un viciu de care riști să scapi foarte greu. Fă acest lucru cumpătat, în mize mici și fără decizii bazate pe instinct, că să nu fii pus în situația în care să zici „dacă știam, nu aș fi jucat pe ei”.

Sursă foto: shutterstock.comClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).