BREAKING NEWS
Search
Tenismanul Bernard Tomic a primit o amendă de 10.000 dolari din cauza reacției sale verbale cu conotație sexuală la adresa unui spectator din tribună la US Open

Tomic, amendat cu 10.000 $ pentru reacția cu conotație sexuală la adresa unui spectator

Tenismanul Bernard Tomic a primit o amendă de 10.000 dolari din cauza reacției sale verbale cu conotație sexuală la adresa unui spectator din tribună la US Open.

Anul trecut s-au strâns în total 200.000 dolari din amenzi. Australianul cu origini croate a avut o replică cu comentarii cu tentă sexuală la adresa unui spectator care l-a jignit. Tomic și-a cerut scuze pentru remarca sa, însă a fost eliminat de bosniacul Damir Dzumhur. La această ediție a US Open, organizatorii au colectat 35.600 dolari din sancțiunile aplicate în primele patru zile ale turneului. Sumele colectate ca amenzi la US Open au ca destinație un fond de al Federației Internaționale de Tenis care îi permite să susțină programul competițional. (FOTO: http://www.theaustralian.com.au)

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).