Tomas Berdych se alătură familiei adidas

adidas Tennis îi urează bun venit lui Tomáš Berdych în echipa formată din jucători de talie mondială, se precizeaza intr-un comunicat remis Sport Profit. Actualul număr șase mondial a debutat la Qatar ExxonMobil Open 2016 în echipament complet adidas.

Sportivul ceh în vârstă de 30 de ani a semnat o colaborare multianuală pentru echipament complet, purtând  faimoasa colecție Barricade  în obiectivul său pentru câștigarea unui turneu de Grand Slam. Berdych este de mult timp un adversar puternic la Turneul Campionilor, consolidându-și poziția în top 10 încă din 2010. Printre cele mai recente reușite ale carierei sale se numără câștigarea Cupei Davis, titlul de campion la turneele  de la Rotterdam, Shenzhen, Stockholm și Montpellier, semifinale la US Open, Australian Open, Madrid, Miami și Dubai, și  sferturi de finală la Wimbledon, Roland Garros și Australian Open.

Berdych spune despre parteneriatul cu adidas:”Am fost dintotdeauna un fan adidas și admir dedicația brand-ului pentru tenis. Sunt foarte încântat că acum fac parte din familia unuia dintre cele mai reprezentative branduri din istoria sportului și aștept cu nerăbdare să obțin victorii demne de cele trei dungi legendare.”

“Am urmărit traseul lui Tomas din ATP timp de mulți ani și suntem foarte încântați să îi urăm bun venit în familia adidas Tennis. Jocul său fluid și puternic și mișcările atletice de pe teren îl fac jucătorul ideal pentru a duce produsele din gama Barricade la noi cote ale performanței”, a precizat Andrea Swick, Head of Tennis în cadrul  adidas Global Sports Marketing.

Berdych se alătură unui grup de jucători de tenis de elită din echipa adidas, printre care Jo-Wilfried Tsonga, Novak Djokovic (care folosește doar pantofi sport adidas), Simona Halep, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic și Garbine Muguruza.