Tokyo va gazdui expozitia de fotografie pentru a promova Pyeongchang 2018

Tokyo va gazdui expozitia de fotografie pentru a promova Pyeongchang 2018

O expozitie fotografica pentru promovarea Jocurilor Olimpice de Iarna din PyeongChang 2018 din Coreea de Sud va fi organizata la Tokyo de luna aceasta pana pe 10 februarie 2018.

Expozitia este gazduita de Centrul Cultural Coreean in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Coreeana Contemporana. In total, 70 de fotografii oferite de agentiile de presa Yonhap (Correa de Sud) si Kyodo News (Japonia) sunt expuse in cadrul a trei sectiuni.

Prima sectiune cuprinde fotografii cu sportivii in cadrul Jocurilor Olimpice si spectatorii care ii incurajeaza pe parcursul evenimentelor. In cea de-a doua sectiune sunt fotografii care reprezinta cultura traditionala, jocurile folclorice si religioase ale celor doua tari, iar a treia sectiune cuprinde poze cu peisaje din cele doua tari.

Mascotele PyeongChang Soohorang si Bandabi vor fi prezente in cadrul expozitiei impreuna cu mesaje video promotionale din partea ambasadorilor celor doua evenimente Olimpice.

O expozitie asemanatoare a fost lansata in septembrie in Seul unde au fost afisate fotografii provenind din arhiva agentiei de presa chineze, Xinhua.