BREAKING NEWS
Search
The Color Run Tropicolor Mamaia 2016

The Color Run Tropicolor Mamaia

Hawaii-ul se muta pe faleza Marii Negre, astfel ca sambata, 30 iunie, ora 19.00odiseea culorilor revine la Mamaia pentru cel de-al treilea eveniment The Color Run Tropicolor de pe Litoral, se precizeaza intr-un comunicat remis Sport Profit.
Ultima editie TROPICOLOR va transforma Mamaia intr-o insula a bucuriei. Palmieri, ghirlande de flori, ananasi si muzica hawaiana, totul in Mamaia, Parcarea Rex! Peste 2000 de alergatori vor adauga culoare rutinei zilnice. Vibratii la intensitate maxima si atmosfera hawaiana la The Color Run Mamaia Tropicolorata! Odiseea culorilor revine pe Litoral. Asteptarea a luat sfarsit! „Happiest 5k on the Planet”, cursa euforica in culori care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea, va transforma perla Marii Negre intr-o idilica insula din inima Pacificului! Diferenta dintre oamenii tristi si oamenii fericiti sta intr-o alergare colorata. Versurile trupei Iris – ”Valul ce se sparge de mal / Intr-o mare de iubire / Te-asteapta acum din nou sa vii! / Marea e un carnaval / Nu stiu ce te mai retine / Aripi de apa vin spre tine!” – au fost mereu pe buzele amatorilor de distractie de la Mamaia. Acum, The Color Run va scalda Litoralul intr-o gama de culori tropicale si arome delicioase, specifice Insulelor Hawaii.
Ai sansa sa faci parte dintr-un fenomen global. Alearga in cursa necompetitiva de 5 kilometri in care toti vin in alb si pleaca intr-un curcubeu! <<Eu nu sunt alergator!>>… Nu conteaza! Alergarea este plictisitoare? Fals! <<Daca termin cursa pe ultimul loc?>>… Nimeni nu este primul, nimeni nu este ultimul. The Color Run este o alergare necronometrata, care nu intimideaza, plina de distractie. Peste 43.000 de participanti s-au inregistrat in cei trei ani de evenimente The Color Run in Romania.
Programul următoarelor evenimente The Color Run România din acest an:
– 03 Septembrie, Cluj-Napoca (Night);
– 10 Septembrie, București (Night).
Cand alergi la The Color Run, o faci pentru tine si pentru adolescentii din Romania! Alearga cei mai fericiti 5 kilometri din lume pentru cel mai colorat program educational din Romania! Vei deveni eroul unei generatii!
Generatia GROW! Proiectul GROW este dedicat liceenilor cool si este  organizat de Scoala de Valori si AIESEC, cu traineri internationali, workshopuri practice si multa distractie. Un procent din taxa ta de participare la cea mai
vesela cursa alerga catre adolescentii din GROW, pentru a-i ajuta sa-si descopere valorile si sa-si aleaga drumul in viata!.

Hk2

Hk3Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).