The Color Run Cluj-Napoca, amanat 24 de ore din cauza ploii

Pentru ca suntem cei mai fericiti 5 kilometri de pe planeta, am decis sa amanam cu 24 de ore evenimentul The Color Run de la Cluj-Napoca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. In consecinta, cursa se va desfasura Duminica, 13 iulie, pe structura programului comunicat initial pentru ziua de Sambata, 12 iulie.

c00

15:00 – sosirea participantilor

17:00 – Primul start
. Vor fi mai multe starturi, astfel incat in dreptul punctelor de culoare, fiecare sa aiba parte de o experienta cat mai intensa. Cursa este necompetitiva.
17:00 – 18:00 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1,2,3 si 4 te asteapta valuri de culoare.
18:00 – 21:00 The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interactiune cu cei mai tari instructori de dans si fitness.
19:30 – The Color Run Explosion: Pastreaza pudra pentru festival si coloreaza-te in mii de combinatii. Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului astfel incat tu si prietenii tai sa va bucurati de cat mai multa culoare!

Pe baza informatiilor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie si Hidrologie am hotarat sa respectam principiul “intotdeauna, cel mai destept cedeaza”. Avand in vedere ca evenimentul The Color Run se desfasoara in totalitate in spatiu liber, activitatile propuse nu pot avea loc la calitatea si anvergura dorite.

Duminica, 13 iulie, vom fi gata de distractie! Codul galben emis de meteorologi se va transforma intr-un cod rogvaiv. Impreuna, vom colora masca alb si neagra a ploii. Valurile de culoare, zambete si muzica vor da valoare si unicitate evenimentului.

Da, The Color Run va starni furtuna de praf colorat la Cluj-Napoca!
Va multumim pentru intelegere si va asteptam sa prindeti curcubeul fericirii Duminica, 13 iulie.