BREAKING NEWS
Search

Carlos Tevez, cel mai bine plătit jucător din istoria sportului

Atacantul argentinian Carlos Tevez a semnat un contract pe doi ani cu gruparea chineză Shanghai Shenhua, urmând a primi un salariu net anual de 20 de milioane de euro.

Astfel, Tevez a devenit cel mai bine plătit om din istoria sportului, urmând să încaseze săptămânal un salariu de 720.000 euro, aproape dublu decat sumele cu care sunt remunerați Ronaldo sau Messi. O socoteală  sumară arată că Tevez va fi plătit cu 76 de euro pe minut, 4.596 euro pe oră, 110.400 pe zi sau 773.492 pe săptămână la Shanghai

Gruparea chineză, care a anunţat oficial transferul, a achitat 11 milioane de euro clubului Boca Juniors pentru fotbalistul de 32 de ani, care mai avea contract în Argentina până în vara anului 2017.

Internaţionalul argentinian a mai evoluat la echipele Corinthians, West Ham United, Manchester United, Manchester City şi Juventus.

Shanghai Shenhua a ocupat locul 4 în sezonul trecut şi este antrenată din noiembrie de Gustavo Poyet. La echipa chineză mai evoluează jucători cunoscuţi ca Demba Ba, Obafemi Martins şi Fredy Guarin, dar unul dintre aceştia ar putea părăsi formaţia.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).