Terenuri de tenis construite in urma parteneriatului Halep – Dedeman

Retailerul de bricolaj Dedeman a anuntat in urma parteneriatului cu Simona Halep ca va construi cate un teren de tenis pentru fiecare magazin nou inaugurat. Ccompania este patronata de catre antreprenorii romani Dragos Paval si Adrian Paval, fiind in prezent cel mai mare retailer in bricolaj.

Planurile Dedeman pentru urmatorii ani vizeaza deschiderea unui numar de inca 13 magazine,  Dedeman urmand sa ajunga la un numar de 50 de unitati in Romania. Retailerul bacauan a anuntat ca vrea sa lanseze, in colaborare cu Federatia Romana de Tenis (FRT), un proiect prin care sa finanteze constructia sau amenajarea unui teren de tenis pentru fiecare magazin nou construit.

sh

Procesul de constructie al terenurilor de tenis va demara chiar din acest an, retailerul urmand sa deschida inca un magazin in Capitala si altele doua in provicie. “Vom aloca circa 30.000 – 35.000 pentru fiecare teren de tenis, banii urmand sa provina din fonduri proprii”, a spus antreprenorul Dragos Paval. Potrivit informatiilor Dedeman, bugetul total de investitii programat pentru anul 2014 se ridica la 65 de milioane de euro. Dedeman a mai sponsorizat gruparile de fotbal Politehnica Iasi si Ceahlaul Piatra-Neamt, dar a si amenajat spatii pentru activitati sportive. Incepand din data de 26 octombrie 2011, Dedeman este sponsor principal al echipei olimpice a Romaniei. Mai mult, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Dedeman a amenajat o zona destinata agrementului sportiv, cu o suprafata de aproximativ 4000 mp, in Parcul Tineretului din Capitala. Suprafata amenajata consta in terenuri pentru fotbal, baschet, handbal, tenis de camp, tenis de picior respectiv volei precum si mese pentru tenis de masa.

Simona Halep, locul 3 in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, a castigat la jumatatea lunii iulie al optulea turneu al carierei, la Bucuresti, in cadrul BRD Bucharest Open.