Pe Dave De Haan și Cristina Rolo i-am cunoscut în 2011, întâmplător, la un turneu în Portugalia

”Tenisul este cel mai dificil sport pentru mintea umană!”

(editorial de Victor Hănescu)

Pe Dave De Haan și Cristina Rolo i-am cunoscut în 2011, întâmplător, la un turneu în Portugalia. Eram într-o perioadă grea în cariera mea. Aveam 30 de ani și mă gândeam să renunț la tenis. Simțeam că trebuie să mă redescopăr pentru a merge mai departe. Mulți sportivi de performanță recunosc acest sentiment… Atunci am început colaborarea cu Dave și Cristina și am început să mă antrenez cu adevărat și pe partea mentală, nu doar fizică.  Efectul? La 31 de ani am reușit să ajung de pe poziția 180 în clasamentul ATP, pe poziția 50 (la simplu). Foști sportivi de performanță, Dave și Cristina au pus bazele psihologiei sportive în Statele Unite ale Americii. Cristina este cotată cel mai bun Psiholog sportiv din Europa, fiind singura acreditată AASP, iar Dave a antrenat în ultimii ani jucători profesioniști de top din ATP WORLD TOUR. În același timp, amândoi au experință vastă în lucrul cu copiii de toate vârstele care practică tenis de performanță. Antrenamentul mental, așa cum este făcut de Dave și Cristina, este un element unic în România și absolut necesar pentru performanță adevărată. De ce spun asta? Pentru că, așa cum îl descrie Dave, ”tenisul este cel mai dificil sport pentru mintea umană. Este ca și cum ai juca șah, ai executa și apăra penalty-uri, toate acestea în același timp, într-un efort continuu de 2 ore!”

Dave & Cristina în tabăra Train Like a Pro
Sunt recunoscător că am avut șansa să îi întâlnesc și că au acceptat să îmi fie alături în construirea Academiei ”Victor Hănescu”!  Mulțumesc, Dave și Cristina, pentru profesionalismul vostru și pentru valoarea pe care mă ajutați să o aduc tenisului românesc! Mă bucur că acel moment din 2011 s-a transformat într-o frumoasă călătorie și prietenie! 🙂

Cu recunoștință,
Victor Hănescu
#AcademiaVictorHanescu #Multumesc #CeaMaiBunaEchipa #TrainLikeaPro #LoveTennisClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).