Marţi, 1 noiembrie, de la 17.30, naţionala de seniori a României întâlneşte reprezentativa Cehiei în primul meci acasă pentru calificarea la EURO 2017

Tenisul de masă european se joacă la TVR

Marţi, 1 noiembrie, de la 17.30, naţionala de seniori a României întâlneşte reprezentativa Cehiei în primul meci acasă pentru calificarea la EURO 2017, informează www.tvr.ro. Partida găzduită de studiourile Televiziunii Române se transmite în direct la TVR 1 şi TVR HD.

După reuşita fetelor în primul meci acasă în aceeaşi competiţie, cel împotriva naţionalei Greciei, meciurile de calificare pentru Campionatul European de Seniori Echipe 2017 continuă la TVR în acest debut de noiembrie. Marţi, de la 17.30, TVR 1 şi TVR HD transmit în direct primul meci acasă al naţionalei masculine de tenis de masă, de partea cealaltă a fileului aflându-se reprezentanţii Cehiei. Partida jucată chiar în studiourile din strada Pangrati ale Televiziunii Române va fi comentată pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru.

Băieţii fac parte din grupa B de calificare, alături de Cehia şi Turcia. În meciul din 1 noiembrie, pentru România vor juca: Adrian Crişan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs şi Cristi Pletea, antrenor Viorel Filimon. La rândul său, Cehia va trimite la Bucureşti următoarea echipă: Dimitrij Prokopcov, Tomas Konecny, Lubomir Jancarik, Tomas Polansky, antrenor Jindri Pansky.

Televiziunea Română, în calitate de partener media al Federaţiei Române de Tenis de Masă, găzduieşte toate meciurile jucate acasă de echipele de seniori ale naţionalei pentru calificarea la Campionatul European de Seniori Echipe 2017.