Tecău / Rojer – Dodig / Melo, de la ora 20:00, LIVE la Digi Sport 2

Partida Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, nr.2) – Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr.3), va avea loc miercuri, de la ora 20:00, în etapa a doua a grupei B de la Turneul Campionilor de la Londra, informează site-ul oficial al competiţiei. Aceasta va fi a doua partidă pe care Tecău şi Rojer o dispută la întrecerea de final de an de la Londra, după ce s-au impus clar în primul meci, 6-2, 6-4, contra perechii Marcin Matkowski (Polonia) / Nenad Zimonjic (Serbia). Cele două perechi s-au întâlnit o singură dată în carieră: Dodig şi Melo s-au impus în semifinalele din acest an de la Roland Garros, în două seturi, 6-3, 7-5. Adversarii lui Tecău au câştigat prima dispută de la Turneul Campionilor, cu 3-6, 7-6, 10-7, în faţa cuplului format din Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut.

Florin Mergea s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, alături de Rohan Bopanna, marți, după a doua victorie din faza grupelor, 6-3, 7-6 cu perechea Jamie Murray / John Peers. În partida inaugurală, Mergea trecuse de favoriții principali, Bob și Mike Bryan, 6-4, 6-3, pe care i-a învins de patru ori în 2015

Programul zilei de miercuri de la Turneul Campionilor:

Herbert/Mahut – Matkowski/Zimonjic (14:00, LIVE pe Digi Sport 2)

Murray – Nadal (16:00, LIVE pe Digi Sport 2)

Rojer/Tecău – Dodig. Melo (20:00, LIVE pe Digi Sport 2)

Wawrinka – Ferrer (22:00, LIVE pe Digi Sport 2)

Partida Rojer/Tecău – Dodig/Melo va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie. (text si foto: www.digisport.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).