Arbitri de scaun, Sherzod Hasanov şi Arkhip Molotyagin, ambii din Uzbekistan au fost suspendaţi pe viaţă de ITF pentru manipulare de scoruri în timp real,implicați în mafia pariurilor

Suspendare pe viață pentru doi arbitri de tenis implicați în mafia pariurilor

Arbitri de scaun, Sherzod Hasanov şi Arkhip Molotyagin, ambii din Uzbekistan, au fost suspendaţi pe viaţă de ITF pentru manipulare de scoruri în timp real, fiind implicați în mafia pariurilor, informează www.itftennis.com, citat de www.news.ro.

La turneul ITF Futures de la Tiberias (Israel), din septembrie 2015, cei doi au folosit telefoane mobile pentru a comunica scorul unor persoane care pariau. În acelaşi timp, arbitrii întârziau introducerea scorurilor pe dispozitivele lor PDA, astfel încât complicii să aibă timp să plaseze pariurile. Totodată, la un alte evenimente ITF, pe o perioadă de şapte luni, Hasanov şi Molotyagin au introdus în PDA-urile lor false scoruri de egalitate. ITF Futures este seria de turnee din categoria cea mai mică şi la aceste competiţii se înregistrează frecvent acte de corupţie. (FOTO: http://www.jackpotbetonline.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).