BREAKING NEWS
Search

Surorile Williams evoulează azi la Roland Garros, la Eurosport

Astăzi, iubitorii tenisului vor putea urmări pe Eurosport 1 și 2 meciurile amânate de duminică și luni.

Pe Eurosport 1 începe transmisiunea cu meciul favoritei numărul 1, Serena Williams. Americana o întânește pe Terenul Central pe Elina Svitolina [18], de la ora 12:00. După terminarea acestei partide se va relua întâlnirea dintre Novak Djokovic [1] și Roberto Bautista Agut [14]. Înainte ca meciul să fie suspendat din cauza ploii, scoul la seturi era egal, 1-1 (3-6, 6-4). În setul 3, Djokovic are 4-1 și urmează la serviciu Bautista Agut. Nu înainte de ora 14:00, vom asista la un meci extrem de interesant de pe tabloul masculin. Favoritul numărul 9, Richard Gasquet îl întâlnește pe Terenul Central pe Andy Murray [2]. Ziua se va încheia pe Eurosport 1 cu meciul dintre Albert Ramos-Vinolas și Stan Wawrinka, câștigătorul de anul trecut la Roland Garros.

De la ora 12:00, în paralel cu sora ei, Venus Williams [9] joacă împotriva lui Timea Bacsinsky [9]. Meciul de pe Suzanne Lenglen deschide seria transmiunilor în direct de pe Eurosport 2. După terminarea disputei, se va relua partida dintre David Ferrer [11] și Tomas Berdych, întreruptă din cauza ploii în primul set, la 2-1 pentru spaniol. Samantha Stosur [21], cea care a eliminat-o pe Simona Halep în optimi, joacă împotriva Tsvetanei Pironkova, învingătoarea lui Agnieszka Radwanska în faza precedentă. Ultimul meci al zilei pe Eurosport 2 este între Shelby Rogers și Garbine Muguruza.

Seria transmisiunilor pe Eurosport 1 începe de la ora 12:00 cu S. Williams [1] – E. Svitolina [18] și se continuă cu N. Djokovic [1] – R. Bautista Agut [14], R. Gasquet [9] – A. Murray [2] și A. Ramos-Vinolas – S. Wawrinka [3].

Seria transmisiunilor pe Eurosport 2 începe de la ora 12:00 cu V. Williams [9] – T. Bacsinsky [8] și se continuă cu D. Ferrer [11] – T. Berdych [7], S. Stosur [21] – T. Pironkova și S. Rogers – G. Muguruza [4].

Toate partidele de la Roland Garros pot fi urmărite online pe Eurosport Player .Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).