Suma cheltuită pe transferuri în Premier League, în scădere pentru prima dată după 2012

180 milioane de lire sterline au investit cluburile din Premier League în transferurile din luna ianuarie, mai puțin comparativ cu aceași perioadă din 2018, când au fost efectuate tranzcții de 430 milioane de lire sterline.

Cel mai scump transfer al anului acesta a fost efectuat de Chelsea, care
cu 58 de milioane de lire sterline l-a achiziţionat pe Christian Pulisic de la Borussia Dortmund, dar mijlocaşul american va rămâne în Germania până la vară.

Banii cheltuiţi pe transferuri în Premier League, în perioada de iarnă, sunt în scădere pentru prima dată din 2012.

În ultima zi, au foste fectuate 12 transferuri (inclusiv jucătorii împrumutaţi) de către cluburi din prima ligă, între acestea numărându-se şi cel al lui Tudor Băluţă, de la FC Viitorul la Brighton, pentru o sumă nedezvăluită oficial. Băluţă va rămâne la Viitorul până în vară.

“Vedeta” ultimei zile de transfeuri în Premier League a fost mijlocaşul paraguayan Miguel Almiron, care a fost cumpărat de Newcastle United de la Atlanta United, pentru 20 de milioane de lire sterline.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).