sucursala Stanleybet

Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe piata de pariuri din Romania

Anul 2014 marcheaza 10 ani de prezenta a grupului britanic Stanleybet in Romania. “Sunt 10 ani de cand am deschis prima agentie de pariuri in Romania si de atunci am vazut afacerea noastra crescand pana a devenit cel mai de incredere si cunoscut brand de pariuri din tara, ceea ce ne face sa fim foarte mandri”, declara John Whittaker, Chief Operating Officer al Grupului Stanleybet.

Activitatea din Romania a inceput in 2004, cand piata locala a pariurilor era inca la inceput. Stanleybet a adus in Romania experienta britanica, oferind o gama variata de pariuri sportive si nonsportive, menite sa multumeasca pana si cele mai exigente preferinte. Pariorii au apreciat atentia speciala acordata lor, iar succesul a venit in scurt timp. Stanleybet a pus pe primul loc cerintele si interesele clientilor sai, iar acest lucru este reflectat de standardele inalte adoptate pentru protectia jucatorilor, de produsele inovatoare si de tehnologia dezvoltata. Au fost constant introduse noi tipuri de pariuri pentru a raspunde apetitului romanilor, iar oferta fotbalistica, sportul cel mai popular printre romani, cuprinde acum peste 160 de campionate de fotbal, din peste 60 de tari.

Paleta produselor Stanleybet s-a imbogatit semnificativ de-a lungul timpului. Pariurile pe numerele extrase la loteriile internationale, precum si cele pe concursurile muzicale, de frumusete, de film si chiar pe evenimentele mondene, au deschis usile agentiilor de pariuri publicului larg pentru prima data in Romania. Introducerea pariurilor virtuale, oferite in exclusivitate de Stanleybet în Romania, precum si a produsului Live Betting, cel mai performant sistem de pariuri live prezent pe piața română, a fost doar o confirmare a interesului acordat de Grupul Britanic pieței din România. Jucătorii români pot astfel sa-si satisfaca pasiunea pentru sport si nu numai, bucurandu-se de experienta bookmakeri-lor britanici.

Succesul Stanleybet in Romania este insa o istorie scrisa de oameni. “In 2004, cand am inceput activitatea, echipa era formata din aproximativ 20 de oameni entuziasti, dar in prezent sunt peste 1100 de profesionisti care lucreaza la Stanleybet”, declara Liviu Popovici, Director General al filialei din Romania a Grupului Britanic. Stanleybet a deschis prima agentie in Bucuresti, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, pe 7 ianuarie 2004. De-a lungul anilor, compania s-a extins la nivel national in mod constant, ajungand in prezent la 348 de agentii. “Am angajat cei mai talentati oameni din Romania pentru a ne dezvolta atat in domeniul pariurilor, cat si in alte domenii suport, precum marketing, relatii clienti, IT di nu numai, iar Stanleybet a devenit o companie de succes di datorits eforturilor depuse de echips din Romania.” Implicarea Stanleybet in Romania s-a concretizat in mai multe planuri, precum deschiderea in 2012 in Bucuresti, a primului centru international de suport clienti din intreaga Europa.

Proiectul a generat crearea de noi locuri de munca pentru tinerii romani. Pe plan social, Stanleybet a dezvoltat o politica activa pentru sustinerea organizatiilor de profil, precum Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Internationala a Femeilor si Crucea Rosie. Un interes aparte a fost acordat sustinerii sportului romanesc, de la competitiile sportive organizate de asociatiile studentesti pana la cele organizate de federatiile sportive nationale. Stanleybet a participat activ la formarea pietei de pariuri din Romania nu numai prin diversificarea paletei de pariuri ci si prin contributia esentiala pe partea legislativa unde, din dorinta realizarii unei piete competitive, corect reglementate, a pus bazele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri – Romanian Bookmakers.

SSSS Stanleybet este de asemenea, inca din 2005, un membru activ al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR). “Sunt inca multe provocari carora trebuie sa le facem fata dar, ca intotdeauna, angajamentul nostru fata de Romania si determinarea noastra de a reusi raman la fel de puternice. Vom continua sa investim in afacerea si oamenii nostri, sa oferim cel mai bun serviciu de pariuri clientilor nostri creand astfel oportunitati pentru locuri de munca atat angajatilor actuali cat si noilor intrati in echipa Stanleybet. Privim cu mare incredere la urmatorii 10 ani de Stanleybet in Romania.”  declara John Whittaker. Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri in Europa, activand cu peste 2.000 de agentii si un numar de peste 3.000 de angajati in 7 state europene (Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia si Romania).