Succese pe linie pentru Eva Maria Ionescu de la Tenis Club Curtea de Argeş

Jucătoarea Eva Maria Ionescu, legitimată la Tenis Club Curtea de Argeş, înregistrează succese pe linie atât în turneele interne, cât şi în cele internaţionale.

Astfel, Eva Maria, care are echipamentul competiţional asigurat de agenţia Smart Corporation Grup, s-a clasat pe primul loc la dublu la turneul internaţional “HAI Cup” de la Arad, din calendarul Tennis Europe, categoria 12 ani.

Eva Maria Ionescu, care a jucat alături de Alexia Iulia Mărginean a învins în finala acestei competiţii dublul Alessia Elena Ionică/ Iris Zbrâncă.

De asemenea, Eva Maria s-a clasat pe prima poziţie, atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu în cadrul Circuitului Naţional FRT-Cupa DINAMIC 92 de la Piatra Neamţ.

Eva Maria a învins-o în finală pe Alesia Ispir, cu scorul de  6-0, 6-3.  Iar în proba de dublu, perechea Ionescu Eva Maria/ Alexia Iulia Mărginean a învins în finală, scor 6-2, 6-1, dublul Andra Formache/Maia Tudoriţe.

Şi urmează alte competiţii de anvergură pentru Eva Maria Ionescu.


Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *